• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já jsem si teď pořídila sperkovnici čistě na brože :D na krku nosím jenom řetízek a nesundávám ho takže brože jsou pro mě lepší varianta a miluju je.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Kdysi jsem zahlídla tuhle secesní ve výloze bazaru na rohu ul. Komunardů a Přístavní... i když jí teď déle nenosím, tak jí mám moc ráda

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Děkuji.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Tam koukám celou dobu a právě doteď nic nezaujalo.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    DEB: lol, už to vidím :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DEB: Audrey II :)
    DEB
    DEB --- ---
    MAMBA: masozrava kytka vole :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAMBA: já mám tuhle sadu (bez těch náušnic, jenom brož a spony do vlasů)
    Zuzana Preclíková | GLASS BEADED BROOCH, EARINGS AND HAIR CLIPS MAGNOLIA SET #COLOURZOFMY #colourzofme #czech #czechhands #czechhandmade #LOVEHANDMADE... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/C6JK2ByoEuG/?img_index=1
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    MADIETTA: To musí být hrozná piplačka s takhle malými korálky, ale drak v květináči nebo co to vlastně je, je super :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já mám broží desítky, třeba s vážkou asi čtyři, volavky, kolibříky, chobotnice, máky…. Od bijoux přes originály současných šperkařů po secesi. Ale miluju je všechny. ☺️

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám taky pár broží od Zuzany "Colourz of Me", je fakt šikovná.
    Zuzana Preclíková (@colourzofme) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/colourzofme/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    V mém okolí se nosí brože hodně, mám známé co mají desítky až stovky kusů, dost často ten zmiňovaný Estwilder. Jako musím uznat, že některé se líbí i mně, ale asi stačí, že utrácím za deskovky, nepotřebuju ještě další závislost :-)

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Brože se občas objevují na fb, skupiny pin-up bazar nebo bazar dobového oblečení a uniforem (1914-1975). Krom broží tam bývají i zdobné jehlice do klobouků a další doplňky. Na fb ještě také profil Victorian Catherine, ta dělá i autorské šperky a doplňky z tohoto období (chatelaine či opaskové spony). Další zdroj na brože je vinted (je potřeba to prozkoumat, částo je to Čínal/Aliexpress) nebo britský ebay, ty viktoriánské kousky tam jsou fantastické!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    brože nosím na kostýmech, ale kdybych měla nosti normálně, tak bych nosila tohle :)
    velkotlamec, Germia z Fleru, ale není to brož, muselo by se to na brož předělat.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: včera jsem koukala na Aukro a udělali z toho úplný bizar 🙁 nedá se tam moc hledat. Ale taky vzpomínám jak to bylo super.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: daly se nalovit pěkné I historické na aukru.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: můžu doporučit starožitnictví v ulici Na Hutích na Praze 6, pravidelně tam objevuju krásné kousky.

v pin-up komunitě jsou hodně populární brože Erstwilder, ale to je fakt hodně specifická záležitost. Já to neoblibuju, dokonce i na můj infantilní vkus je to moc :D, a to mám hromadu broží z Fleru a jedna z mých nejoblíbenějších je stále brouk :)))

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ELIS: tou brozi ale to oblečení neznicis... Ty, co mám, mají tu jehlu velkou asi jako jehlu na šití, čili pripnes, odepnes, a dírka žádná nikde.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUSINDA: Mne to shodou okolností chytlo na přelomu roku, tak se pomalu rozhlížím. Jen musím konečně trefit do nějakého starožitnictví, na netu jsem zatím nenarazila na to pravé.

Teď mám zrovna na sobě paradoxně “odznáček” firmy. Musím uznat, že ten se jim fakt povedl, je vkusný, místo špendlíku je řešený magnetem, takže nic nepoškodí.
    A je vtipné sledovat reakce kandidátek, jak na něj vždy zaostří a pak to zvednuté obočí (ale mile), když zjistí, o co jde.
    DEB
    DEB --- ---
    spicaty boty

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam