• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NEI: to jsou 😂 ty neřeším, mám k tomu vybraný jiný set.
    NEI
    NEI --- ---
    RENFRI: A co ty náušnice? To vypadá jako lysohlávky. :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: děkuju :))
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    RENFRI: podle toho, kam jdeš. Čáp/jeřáb je decentní a universální, čili do práce a společnosti. Květ může svou velikostí strhnout pozornost, ale zase přivolává jaro, ten bych volil na piknik a jiné venkovní aktivity. Ovšem já jsem konzerva, vůbec mne neber vážně a zvol, co cítíš pohodlnější ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RENFRI: och jeřáb :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Vypadáš skvěle, jsi elegantní a decentní a přitom ani trošku nudná. Ta změna vlasů byl obrovský obrat.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A než ty brože opustíme úplně, tak kterou?

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Děkuju, jste hodní :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MADIETTA: to je pastva pro oči!
    KURE
    KURE --- ---
    MADIETTA: très chic!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Dechberoucí!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MADIETTA: le wau!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Byla jsem pozvána na oficiality na francouzské velvyslanectví.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ACIDQA: je to tak
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nez ty broze opustime nadobro, tak bych nevyzadane podotkla, ze Stoklasa a broze = predrazenej preprodej
    Z Ciny. Staci mrknout na Ali…
    ACKO
    ACKO --- ---
    Vím , že už brože brzdíte, jen taková poznámečka: u Stoklasy maj moc roztomilý ve vánoční kolekci, tak si v listopadu/ prosinci vzpomeňte :-)
    FAITH
    FAITH --- ---
    DRABICZ: Uz som sa tam stavila a nejake pekne si aj kupila :)
    Dakujem.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEI: Mne prave prijde, ze timhle krokem vznika dalsi duplicitni auditko, ktery se pravdepodobne brzo vycerpa, ale muzu se plest. Konec koncu od toho je tu hlasovani, jen jsem dala protinavrh.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: souhlasím, brože opustíme.
    NEI
    NEI --- ---
    LUCIASHECK: Poslední dobou vzniká asi tak miliarda duplicitních auditek a auditek kam přijdete a nic tam není a tohle je najednou strašný problém? :-)
    Tahle brožová debata je tady už asi tak týden a přijde mi, že sem už nepatří.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: šperky, klobouky a boty patří k oděvu......není úplně vhodný to separovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam