• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: jee to je jeětě lepší :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: mno, nepřesvědčila jsi mě, zašklebit se umí každej. :D Ale tak budu ti to přát :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Neboj :D

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: máš prosímtě nějakou fotku, kde ti to nesluší? :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WERKA: Diky za zpetnou vazbu :)
    WERKA
    WERKA --- ---
    MOODYCAT: Asi jsem to napsala blbě :) - mně na tobě ty lodičkové výstřihy přijdou v jiných případech fajn, jen v tomhle jednom konkrétním se mi zdálo, že ti to právě oproti bokům dělá ta ramena opticky zbytečně moc široká.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WERKA: Ja jsem typicka slovanska mamacita, takze mam sirsi boky, nez vrsek, ale dekuju :). Mne jsou moje proporce spis jedno, mam telo, jaky mam.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MOODYCAT: Sluší ti to na všech fotkách - moc. Jen možná k té úzké světlé sukni bych spíš vzala něco, co nemá lodičkový výstřih, který rozšiřuje ramena. Ale barevně je ta kombinace fajn.
    ULO
    ULO --- ---
    DRABICZ: pard (paard) je kůň ;)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ETERNITY: to je pard (obecně) v geometrickém uspořádání, z pravidla, kdy se vzor střídá po 35-50 centimetrech.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Dvanáct dní s paní Moody.

MAMBA
    MAMBA --- ---
    Konečně nikdo není nemocný a můžu ven.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    geopard, to je krizenec geparda a leoparda?:) Jinak jste vsechny krasne jako vzdy:)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Zrcadlo nemajíc, fotím se po kouskách ☺️
    Jen tak jarně ven.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Mam rada geopardy a je mi jedno, ze vypada jako holka od kolotocu.

DEB
    DEB --- ---
    ELIS: jestli bych mohla malou poznamku, tak bych ubrala na makeupu k takhle vyraznymu outfitu
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ELIS: krásný!
    ELIS
    ELIS --- ---
    Včera jsem vynesla novou sukni na večírek. ELIS: Nakonec jsem se kupodivu odvázala a zvolila styling "kolotoče" :)

EMAET
    EMAET --- ---
    1KA: líbí se mi zvyšující se frekvence kožených bund na ulici :-)
    DEB
    DEB --- ---
    dnes

1KA
    1KA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam