• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MIYU
    MIYU --- ---
    NEI: pokud chceš opravdu kvalitní z kůže, tak ev. můžu doporučit
    Jan Kairon Loucký (@janloucky) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/janloucky/?hl=en
    Sedlářství Kairon
    https://m.facebook.com/sedlarstvikairon/
    NEI
    NEI --- ---
    DR_NIKITA: Děkuji.

MULTICAT: Já vím. V pohodě. ;*
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    NEI: SIKRA je rozhodně zárukou kvality!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NEI: nemyslela jsem to nijak zle, promiň
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: Vím že je možné to najít pomocí googlu. :-)

Ale ten tvůj vypadá kvalitně, tak proto jsem se zeptala.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NEI: já už nevím, ale určitě stačí googlit. Nebo třeba Fler.

Tenhle harness je opravdu jen na ozdobu. Je to vege verze, která nic velkého nevydrží. :)
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: Odkud vlastně jsou?
    Asi je nutně potřebuju kombinovat s těma tisíci černýma tričkama, co doma mám.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    2NDREALITY: naozdobuuu.
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    MULTICAT: a nacosoutypaaasecky?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    WRNQ: Jedna studentka dneska: ,,Vy máte super košili, vypadáte jako pivo!" :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    IFKA
    IFKA --- ---
    Tak konečně jsem pochopila, že na světě jsou i jiný kalhoty než skinny džíny a je to boží :)

IFKA
    IFKA --- ---
    Vohoz na včerejšek na koncert

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Děkuji za optání. Pro sichr jsem to mastil ještě o pár dní déle než jsem měl, ovšem frekvenci jsem snižoval a zdá se, že je oko na svém předúrazovém normálu. Takže ani líp, ani hůř, což je vlastně dobře :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    DRABICZ: oko se už zdárně zahojilo, zda se? Gratuluju!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    77WHITE: mám vyhlídnuté přímo Denim 1919 pattern, ale byly by to zase další jeansy...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    DRABICZ: Lewis ma wide legs strihy, treba 568 nebo 578, zkus na prodejne a objednej ve sleve ze zalanda?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MAR_TINA: Souhlas, to beru. Případně jednobarevné či tlumené sako, inu víc jsem dneska koukal na bod praktičnosti (silný Harris Tweed) vůči charakteru dnešních pochůzek. Byly úspěšně, budiž mi to prominuto :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRABICZ: opravuju se, m0c odstínů více barev. Dohromady mě to tahá za oči. Vyměnila byc džíny za kalhoty stejné hnědá jako je nejtmavsi na saku
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MAR_TINA: světlo zkresluje, držím pravidlo tří barev:
    Hnědá je v klobouku, dominantní ve tvídu, knoflíčky saka, opasku a botách
    Cihlová je v šále, svetru a tenká linka kravaty
    Modrá je v lince kosile, kravatě, kapesníčku a kalhotách
    Pravidlo tří vzorů:
    Proužky na košili a kravatě, tvíd na saku, divočina v kapesníčku (moravský folklor) a na šále (paisley). Zbytek proložený jednou barvou, aby to nebyla ryzí divočina..
    Chtěl jsem si původně vzít bekovku, ale mám načatou buď ve tvídu, což apriori nelze bo není dělící prvek, nebo v rybí kostí, což by byl další vzor vazby = nepřijatelné!

NEI: uvědomuji si, že to je nelichotivé, bohužel jsem v situaci, kdy nemám čas si nové ušít a přestože do sekáčů chodím každý týden, na lidi jako já se nedělají. Jak máš 45cm přes lýtka, nemáš šanci na hezké kalhoty. Dnes je všechno slimfit a společenské končí právě na těch 45cm v obvodu. Já mám 54cm na obvod, takže se můžu tvářit na slimfit jeansy nebo nosit lacláče..... Nějaké slušné kalhoty tu mám, ale ty jsou na tanec nebo vystoupení, ne na celodenní městskou chůzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam