• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REEFER: úplnej Masaya Nakagawa aka Lily Franky.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Divadlo. Šaty pod kolena, dole černý vysoký boty těsně pod lemem.

KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    REEFER: vidim dobre sashiko polstarky? nadherny! a tvuj vohoz taky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    REEFER: etsy a aliexpres jsou jich plný! (kvalita bude předpokládám velmi jinde než tvoje kreace)
    REEFER
    REEFER --- ---
    tenhle klub ma vazne skvelej vibe. dik vsem za mily slova a trpelivost s reklamou na sebe.
    KFF
    KFF --- ---
    REEFER: A tohle je parádní.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    REEFER: zrovna jsem dneska řešil, že na fyží/jabot mám nějaký materiál ale nemám odbyt/klienty. Gotici to chtěj černý, šermíři to chtěj za 5,50 a kink people z latexu.
    KFF
    KFF --- ---
    REEFER: Děkuji moc za nabídku, ozvu se a zdravím Han - autorku*
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    REEFER: To je všechno mega skvělý. Tys sem hodil takovou bombu úplně, v tom nejlepším slova smyslu
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    REEFER: aaaaaa! To je boží!
    REEFER
    REEFER --- ---
    Zkusim odcinit tapetovaci sebe reklamu vohozem z minulyho tydne. Tahle vec se jmenuje Jabot, vazne by me bavilo, kdyby zpatky nahradila motylky a kravaty a ja se zivil navrhovanim personalizovanych brozi podle osobnosti a nalady nositelky/nositele...

REEFER
    REEFER --- ---
    NEI: Ty jsou nejúžasnější, ale jsem zaujatej, jak jsem psal KFF. Ručně šitý, japonskou jehlou a japonskou nití. Každý tak 10 hodin mistrovský práce (ověřeno na mých japonských spolupracovnících a známých). Kromě těch, který si můžeš přijít kdykoliv osahat do aťasu, můžeš mít i svojí vlastní barevnou kombinaci. Něco víc máme na "webu": https://nuimedo.com/
    REEFER
    REEFER --- ---
    KFF: mám to štěstí, že mám doma módní salón. :) co si navrhnu, to Han ušije. Jen nikam nespěcháme s tím, udělat z toho komerční značku i pro ostatní. Takže - pokud je vážně chceš, tak se pojď sejít nebo v poště pořešit jaký, materiál, barvu, velikost a myslím, že to bude fajn důvod na sraz po letech. :) máme web https://nuimedo.com/
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    KAIAFOX: Ty kalhoty vypadají dobře. A na nějaké dny bez schůzek je tričko taky řešení. (Btw ten ohoz, co jsi dávala, ti moc slušel).
    Díky za inspiraci.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: Svetry mám ze Zary, ledvinu nestály.. řešila/řeším to samé - návrat do práce po devíti letech, nutnost vypadat (v dílně můžu být v montérkách, ale jezdím na konference apod.).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PROSTE_LO: Mám tyhle kalhoty z HM v černé a šedé, jsou pěkné ušité a fakt dělají hezkou postavu https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.1090271048.html

K tomu různé košile Mango (cca 700/ks), Basic trika hm/mango/zara
    Svetry směs vlna v různých barvách a prohazuju mezi sebou..
    NEI
    NEI --- ---
    REEFER: Co je to za úžasný polštářky?
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    LUCIASHECK: Díky moc za tipy, mrknu na to.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PROSTE_LO: Zakladni kalhoty ma Lindex moc fajn, Reserved ne kvalitou horsi, ale zase ma treba fajn “obleky”
    Na vrchni dily (topy, svetry, halenky) bych koukla do inditexu (topy Zara, halenky Massimo Dutti) a minimalne do tech halenek nejakou korunu zainvestovala, na tech to bejva videt.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: A ještě šaty.. Spíše business styl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam