• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    1MALALISTICKA: me fascinuje to neuveritelne modre oko.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    IFKA: Ženy i muži se mi obecně vzato líbí snědí. Ale ty jsi tak moc hezká, že ti to musí napsat. Jsi velmi krásná žena.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Moje oblíbený zrcadlo a v něm kočka z Alenky :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: děkuju, jsi zlatíčko
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Uchvatna zena <3
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MADIETTA: Díky za ten odkaz na video.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESTIGIA: děkuju, jsi milá. Ale hele, když fotograf cvakne dvěstě fotek, tak mezi nima jednu použitelnou najde. To o mé fotogeničnosti věru nic nevypovídá. :D

Na druhou stranu, nikdo není doopravdy nefotogenický. Ani ty ne. ;) Tady je třeba o tom povídání, které mi přijde fakt výstižné.

Květnice je úžasná, já jsem ji teda objevila už před mnoha lety, ale taky to bylo až v dospělosti a v podstatě náhodou.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MADIETTA: ty jsi fakt nádherná a fotogenická, což ti nepokrytě závidím. Mimochodem, tuhle zahradu jsem objevila teprve před měsícem a to jsem v Praze žila většinu svého dosavadního života :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT:
    VON_GILOTINE: děkuju, jste hodný :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MADIETTA: nádherná ♡
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MADIETTA:
    čistá radost
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Po čase mě zase fotil někdo lepší než samospoušť :)

SOLEI
    SOLEI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já jsem spíše zase koboukovy typ, kšiltovka na ochranu obličeje mi nestačí. K formálnímu oblečení pokud nebude stylově úplně mimo mne sice ruší, ale jako kolemjdoucímu je mi to putna. Ale stejně bych hledala něco použitelného v kloboučnictví. Ono se dá ledacos. Evropská řada Stetsonu nebo Meyer mají pěkné golfové nebo traveler modely a tam už to vypadá zajímavě. Třeba panamak s oválnou krempou (ten se mi líbí než tvar trilby, který má každý bez ohledu na to jestli mu sluší). Ale uznávám , že jednoduchá ksiltovka se koupi snadněji a je levnější, než hledat ten správný klobouk.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    SALAMAN: díky! :3
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Moc ti to sluší!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ja jsem dneska chybne propadla pocitu, ze uz je leto a v oldskul letnich satech jsem klepala kosu jako prase.)
    A ksiltovky ke bussines hadrum me osobne vubec neberou. Ja mam rad bitch korporat style:) nebo pumparsky ksiltovy se sitkou. Ale 100 lidi, 1000 vkusu.)

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: dík, o to nejde, jsem dost stará na to, abych se necítila blbě. Chtěla jsem vědět, zda se to s něčím asociuje atd., jak jsem psala. A podle reakcí to nijak moc nevybočuje. Tak dík.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: pokud ti sedí, tak neřeš, že je to pro někoho divný. Vsem se nikdy nezavdecis a řekla bych, že dneska se úplně neřeší, co zrovna frčí a co ne. Každý si tak nějak nosí co se mu líbí a kšiltovky potkavam u žen často v různém stylu.
    DEB
    DEB --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: zrovna nemam nic jinyho vyfocenyho, ale..
    je opravdu jedno zda je to Patagonia, Anine Bing, Celine nebo LA Dockers..
    k saku a jeans nebo platenym kalhotum to vypada dobre, nebala bych se toho :)

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: dík, to jsem přesně nemyslela. Představ si basic business casual třeba v tlumených barvách a k tomu jednobarevná kšiltovka.
    Já to řeším proto, že potřebuji něco nosit na hlavě, kvůli příliš citlivé pleti. Klobouky nedávám,. necítím se v nich, nesluší mi ani pánské ani dámské. Kšiltovky jo. Ale zároveň je ta kombinace pro některé lidi divná, jako tenistky k malým černým. Méně se dost líbí obojí, ale ptám se na názor tam, kde lidi oblékání řeší, a nějak testuju, jestli jsem v tom mimon.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Mne se to libi, kdyz to dane osobe slusi. Mne treba ksiltovky neslusi vubec, mam divnou hlavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam