• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A hlavne…v Cesku resit v cem jdu ven? V zemi kapsacu a tricek “gynekolog - prvni vysetreni zdarma”?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GIRAFFKA: S masli je to bozi!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    GIRAFFKA: obojí ti obrovsky sluší! Je to pro tebe asi nezvyk mít ty vlasy takhle nahoře, ale jdi do toho směle. S mašlí je to ještě víc sexy.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    GIRAFFKA: původní bez problémů ale drdol s mašlí mnohem lepší ❤️
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GIRAFFKA: Yes, we can! :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    LUCIASHECK: jako tak?
    Vejs s kocickem, jeste vejs "We can do it!"

JONY
    JONY --- ---
    DRABICZ: nemyslím to nijak negativně, ale připomenulo mi to tu opakující se úvodní scénu z Lovce Pampaliniho. Tak jaké zvíře po mě budou chtít nyxáci dnes?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GIRAFFKA: Klidne vejs, punkoveji a hranateji :-D
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    GIRAFFKA: přidal bych choker :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vy jste tu schopni konstruktivni kritiky. Muzu s temahle vlasama mezi lidi nebo je to prilis punkovy hranaty?
    (Dneska jsem tlusta a hnusna, dokonce me pustili sednout v tramvaji:-/, nevim, jestli tenhle nahodnej objev dokazu posoudit)
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DRABICZ: Impressions : le dandy se rend au dîner
    EMAET
    EMAET --- ---
    Venčila jsem lišku

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Je pátek, čas na námořní blazer dle pravidel se světlými jednobarevnými kalhotami a košilí buď bílou s vázankou či askotkou nebo jako v mém případě košilí s ne tlustými a výrazně hustými proužky a volným krkem. Manažerka večeří (jí se tu na směny) poté, co jsme si navzájem složili komplimenty, mi říkala, že se mne nemohla dočkat, jelikož sleduje a každý večer se těší na můj outfit. Inu o dresscodu jsme byli informováni před příletem, kdo je připraven....
    Jen ta technika mne se zrcadly zlobí 🫤

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KAIAFOX: díky! Pásky zoufale nemám, ale pořídím. Košili jsem už předělala :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GENEVIEVE: Košili volně do kalhot, uzel ne, pásek (širší, než užší, hnědá ideál), kalhoty mají moc pěknou barvu :).
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GENEVIEVE: mně přijde, že dlouhý plandavý nohavice budou v dešti nacucaný za okamžik :) a ten uzel za mě teda raději ne
    NEI
    NEI --- ---
    GENEVIEVE: Ta žlutá krájecí podložka pro děti na hraní, co leží na zemi, paradoxně dobře barevně funguje s oběma outfity.
    Klidně bych je tedy doplnila kabelkou, batohem, nebo třeba šperkem ve stejné barvě. :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Na vernisáž do práce. Chtěla jsem jít v šatech ale je hnusně a prší.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PETRUSCHKA: a to je hezky řečeno! ❤️
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    PETRUSCHKA: rozhodně tu mají početný fanclub!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam