• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BERRUNA: Vsak ja bych si tam rada nekdy s vami udelala vylet, ale samotna se tam nedostanu, se znam, a pantofle potrebuju ted 😃 A vec druha, ze u dvou z nich se objevily problemy s nosenim az s odstupem :/ ty korkace teda…plastaky a odreny narty jsou jeste ok.
    MEI
    MEI --- ---
    BERRUNA: Já bych taky potřebovala :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Tak to jsem vás dneska zapomněl vzít do auta. Jsem tu za rohem :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: doporučuji sebou vzít Baccaru, Berrunu, Multicat a Deb ;)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    QUIXDE: Šířka a velikost, materiál je taky dost zásadní. Úplně nejpříjemnější jsou verze celokožené exquisite. Měkčená stélka je taky možnost na zkoušku. Doporučuju zajet do krámu Birkenstock Outlet Görlitz a vše pořádně odzkoušet.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BERRUNA: U tech korkovejch ne, tam jsem odrena i na plosce, ty korkace proste mit nemuzu. Stejne jako “zabky”, z tech zas mezi prstama…A ty korkace se mi libej zrovna nejvic.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    QUIXDE: jsem přesvědčená, že je to špatně zvolená velikost :*
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BERRUNA: Ze existuje dvoji sirka jsem zjistila az zde 😃 ale puchyre na plosce nohy mi delaj korkace, stejne jako mezi prstama me drely, takze…ty uz nosit nemuzu vubec, a nosim v podstate jen jedny plastaky.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    QUIXDE: a jakou máš tu šířku? Nemáš to příliš volné?
    ULO
    ULO --- ---
    Vedeli jste, ze birken stock je uz americka firma?
    KRKA
    KRKA --- ---
    QUIXDE: To samé sere me, korkový to delaj, nedá se v tom chodit, gumový ne
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Me teda pekelne sere, ze mam dvoje birkeny, a z obou mam tak brutalni puchyre na plosce nohy, ze jsou falt jen na paradu. A z jednech dalsich mam vzdycky dorezany nohy na nartu…
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Já to sem dám
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRENNET: Jen si zapamatuj, jakej tvar chodidla je nakreslenej vedle velikosti. Je v nich u stejnyho modelu dost velkej rozdil.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BERRUNA: ty vinovy
    SITH
    SITH --- ---
    BERRUNA: černé
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Na to neodpovídám, ale budu sledovat :)))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tak které? :)

FRENNET
    FRENNET --- ---
    BERRUNA: pujdu do Humannicu, ten si udelam po ceste a pak objednam.
    ILLUZE: do Prahy se bohuzel nedostanu :( skusim nekde u nas v zatacce :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FRENNET: V Praze osobně tady https://www.studiozdravehoobouvani.cz/ , jinak jsem to řešila přes Eobuv.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRENNET: chce to zkusit v ČR hlavně velikost(myslím že i Humanic nějaké má, nebo Destroy) a pak objednat z ofiko eshopu ;)
    Sandals, Shoes & Clogs | BIRKENSTOCK Official Online Shop
    https://www.birkenstock.com/cz-en
    Inspirace zde:
    [Birkeny - jaké se vám líbí, jaké nosíte]
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Kam na ty Birkeny? Office Shoes? Tam jsem je kupovala naposled pred sedmi lety, od te doby jsem nejak nemela potrebu. Ptam se protoze, jsem doporucovala kolegyni z prace a ta si je musela kupovat na dvakrat, protoze jedny ji vubec nesedely a musela je vracet a kupovat nekde jinde.
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    DEB: Aww 🖤
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam