• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KAIAFOX: Synové jsou zdatní obchodníci!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ani nevím, po kterým synovi jsem si tohle triko koupila.. možná už leželo aspoň pět let ve skříni, každopádně venku/mezi lidma jsem ho měla dneska poprvé 😁

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MATES169
    MATES169 --- ---
    HASHLERKA: sháním podobné boty, odkud jsou? Jinak moc pěkné!
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    VOIKUKKA: ja tak chodim i do vecerky obcas, who cares :))
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    DEB: Mno, když mě v poledne před barákem v pyžamu potkal soused, Koukal na mě celkem divně :D
    DEB
    DEB --- ---
    VOIKUKKA: jak jinak bys chtela chodit s kosem? :))))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    VOIKUKKA: frote plazove saty z tchiba nosime cely leto u rodicu na zahrade. (Teda mama, segra a ja, otec nechce). Mama nam je koupila kazdemu hned ve 3 barvach. Uplne je miluju!

(K bazenu teda. Ne do prace.)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Vzhledem k me dnesni dramaticke situaci z dopoledne jsem si uvedomil, ze ziju jen jednou a tak jsem si na sebe dnes vzal saticky, ktere jsem kupoval s Nei :) a s tim kloboukem se mi to hrozne moc libi.

SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    GIRAFFKA: koukala jsem na to, mají tam i “pytel s kapucí” a to mají nazvané jako froté plážové šaty. Jestli je materiál fajn, tak bych se v tom ven nebála. Ale je pravda, že já se nebojím jít s košem i v pyžamu :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VOIKUKKA: je to v serii domaciho obleceni a pyzam
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    GIRAFFKA: a není to jen blbej překlad? Klidně by to mohly nazvat “plážové šaty”. Vypadá to lépe, než kdejaké hadry co za šaty vydávají.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VOIKUKKA: neni to vtip. Je to zupan. Tenhle https://www.tchibo.cz/products/100377666005/zupan?article_id=144188823908 97%viskoza, 3% elastan
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    GIRAFFKA: Zkouším to číst znovu, že jsem asi nepochopila vtip, ale to je vážně župan? Co to je za materiál?
    MEI
    MEI --- ---
    GIRAFFKA: Rozumím, taky mam jeden takový zupan :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    1MALALISTICKA: aaaaw:3 ja jsem zas celkem pica a tim to kompenzuju.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    GIRAFFKA: Chci tvoje nohy. A prsa. A drdol s mašlí. Není ti blbé, být tak hezká?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vohoz na vecer. Obligatni susak. Koupila jsem si novej zupan a chci v nem chodit i ven. Je extremne pohodlnej, ma dvoji (tedy bezpecny) zavazovani a v realu jeste hezci barvy. S tim, co jsem dneska videla na ulici za spodni pradlo vydavany za obleceni, bych urcite ani moc nevycnivala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam