• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENEVIEVE: jo, to mě taky štve, vyžehlím šaty, pověsím do skříně a když je pak vytáhnu, můžu je žehlit znova. :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADIETTA: fér point, pri oblékání jsem si toho nevšimla, ale na fotce to vidím. Já i žehlím, ale myslím že tohle mi dělá jak to mám pověšený v narvany skříni. Dám si na to pozor, už jsem si koupila i ruční napařovač :D což by vyřešilo zmačkání ze skříně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENEVIEVE: ty šaty jsou krásné. Ale (a tohle je jenom moje osobní preference, takže to ber s rezervou), pokud člověk není tyhle šaty s krajkami a sklady ochotný žehlit, tak by je neměl nosit, protože zmačkanost jim tak o 80 procent kazí dojem.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska jsem prvně vytáhla sekacovy úlovek.

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    _ANT_: I kdybys v tom nakrásně vypadala jako těhotná (a nemyslím si, že bys to břicho dokázala zatáhnout zas tak brutálně moc), pořád to bude boží, resp. ti to moc sluší.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Asi spis ne, kdyz nezatahnu bricho, tak v tom vypadam jak tehotna, ale nemohla jsem to v tom sekaci nechat.

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    DEB: Styl!
    DEB
    DEB --- ---
    protože bez kalhot by me do mhd/officu mozna nepustili

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERRUNA: ale to jsou super šaty! Odkud jsou?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Je horko

ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    MEI: Když klikneš na model a velikost, tak uvidíš jestli to mají v obchodě.
    MEI
    MEI --- ---
    ASYMETRIC: To vypadá pěkné, díky! Maji v obchodě podobný výběr jako na netu?
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Měla no, ten vibe dodávají postarší prodavačky, ale zase jsou moc milé a ochotné a reálně ti donesou i deset podprsenek do kabinky a nemaj u toho tón, kterým by říkaly "ježiš ať už si ta nerozhodná píča konečně vybere" - což je v pražských obchodech poměrně raritní úkaz.
    Na Letné jsem si právě vybrala hodně moc pěkný plavky mně na míru.
    Velikostí maj hodně, modelů hodně.
    Byla jsem tam v úterý.
    Na to jak jsou ty plavky spíš průměrně drahý (+-1000kč) tak za mě dobrý.
    Před x lety jsem tam kupovala spodek plavek a vydržel mi do teď, takže kvalita taky ok.
    Ale nutno podotknout, že jsem na Litex trochu zatížená, tím jak je to ryze česká značka.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    MEI: Simone Perele na Chodově.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: Litex má pěkný výběr online. Ale na pobočce nic moc. 🙁 Nevím, třeba se něco změnilo.....ale ta prodejna co mají v Praze měla vibe devadesátého hokynářství.
    NEI
    NEI --- ---
    MEI: Litex
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MEI: Triola ma docela vyber.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEI: Triumph. Jestli máš konfekční postavu. Mají hodně kvalitní materiály a kamennou prodejnu na víc místech v Praze. https://cz.triumph.com/plavky
    MEI
    MEI --- ---
    Pls, kde zítra koupím KVALITNÍ dvojdílné plavky? V Pze. Vlezla jsem dnes v rychlosti do Calzedonia a Toho Druhého Podobného a větší crap jsem neviděla, střih viz níže, ale spíš mi jde alespoň o něco, co nevypadá jako ze smetiště:

https://img01.ztat.net/article/spp-media-p1/5daebcf433384c608f8c2a57a48f218f/b3adc5902d1c410f881db408b4d3f7c9.jpg?imwidth=1800
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam