• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    EMAET
    EMAET --- ---
    LILITHIA: <3 hlavně jsem zjistila, že kdyz trochu zafouká, kolemjdoucí mají dokonalý výhled na moje kalhotky. A protože jsem zvolila hodně prodyšný model, tak i pod ně.
    LILITHIA
    LILITHIA --- ---
    EMAET: Cute AF
    EMAET
    EMAET --- ---
    MEI
    MEI --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Vypadá to velmi podobě jako věci od Subversion - původně jsem myslela, ze potisk je od ni.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    vzpomínka na letošní BIO. Sítotisk, 6 barev, od AIWA, hned jsem se zamilovala. V civilním životě sice nevyužiju fakt, že obraz pod UV svítí, ale neva (a nějaký příležitosti ke svícení si jistě najdu).

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    IOM_NUKSO: bohužel, právě naopak.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MADIETTA: nezhubla jsi?
    FIFI
    FIFI --- ---
    MADIETTA: Vypadas skvele!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WERKA: fotím se bramborou před zrcadlem, nemáš zač :D
    WERKA
    WERKA --- ---
    MADIETTA: Jak to děláš, že vypadáš čím dál mladší?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ráno jsem se polila kafem, což naštěstí mobil milosrdně zakryl. Sandály jsou, ó ty hrůzo, birkenstock, a ještě je jeden nakřivo.

FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: a moje dcera pravila: Mami, Ty jsi jak chodící reklama na T-mobile (magenta) :-0
    EMAET
    EMAET --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Head off.

EMAET
    EMAET --- ---
    FIFI
    FIFI --- ---
    Nova kosile z medicine

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ale úplně boží jsou ty lněné h&m kalhoty, mám je i v červené a jsou nesmírně pohodlné ;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FIFI: Hollister. Ale kupovala jsem ho ted v ÚK, tak netuším, jestli je skladem ;)
    FIFI
    FIFI --- ---
    BERRUNA: odkud je ten svetrik?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Miluji je, pardon :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam