• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ale pořád si říkám, co můžou poděla na košilovém střihu?
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Ahoj, zkusím to i tady :) Vůbec si nevím rady. Sháním tílka, ideálně z přírodních materiálů, stylem takové. Hledám správně pod názvem Boho? Nemůžu nikde žádná pěkná najít, krom shein, temu atd (což nechci). A pak je tu vinted, čemuž se nebráním, ale je to vždy jeden kus atd... Prosím, prosím :)

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Otazka je, ci je polyester hladky alebo kousavy, ale to clovek zisti az po osahani…
    Sama mam roky hezke spolocenske saty z polyesteru zo Zary a material je uplne v pohode. Ma to podsivku, dycha to. To su moje jedine PES saty… ale proste na tieto udalosti to je dobre.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GRETKA: Tento splyvavy typ siat co sa nekrci a drzi farbu je a bude umelotina. Ak nemas na hodvab. Ale to za saty co clovek nosi raz za uherak na nejaku udalost nema zmysel.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MART1NKA: To procento polyesteru je tak vysoké, že takovéhle šaty jsou z 99% peklo při nošení, aspoň z mé zkušenosti.
    Ale jako mají hezký střih a tvar, a narozdíl od některých viskóz budou pořád vypadat pěkně i po mnoha vypráních. Jen prostě nesmí být ani moc vedro ani moc zima…
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SOLEI: dik moc. Jsou jedni z mála s moc pěknou paletou barev.
    Část střihů je viditelně nefunkční i na fotce
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MAR_TINA: buga není pro tebe. Jsi náročnější. Jejich střihy jsou hodně jednoduché a koncipované na prkno. Nosila bys to jen v případě že bys nepoznala když ti šaty nesedí nebo hodně moc stala o vybranou barvu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MISHUGE: Čo niečo takéto? https://www.zalando.cz/willa-reane-denni-saty-dusty-rose-w1e21c06c-j11.html
    Neviem, aký máš štýl :) toto je veľmi decentné. Nikoho neurazí, zároveň to je trochu spoločenské.
    FIDA
    FIDA --- ---
    BERRUNA: usedlá bys byla, kdyby sis je i přesto nechala!;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Chces skor viskozu nez bavlnu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MISHUGE: Ja tento styl nosim obcas do kanclu a na svadbu by som teda volia nieco viac fancy. Toto sa navyse pri jedle pokrci a bude vyzerat blbo na fotkach.

Aku mas postavu? Drobnu, kypru, vysoku, malu…, mas velke prsa?
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MISHUGE: kdyz je budes mit vic rozeple u krku, tak imho OK
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    A kdybyste měly ještě tip na šaty, kdyby tyhle nedopadly...budu vděčná. Spíš ležérní, bez vzoru..
    Teď jsou dost vyprodaný :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERRUNA: Nechápu, jak někdo dokáže ušít šaty, ve kterých ty budeš usedlá, fakt ne.

já se bojím dojmu skříň. Což by paradoxně mohlo být menší, kdyby látka nebyla úplně vysoce kvalitní a tím tuhá a víc plihly.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MAR_TINA: ja loni objednala dvoje na zkoušku a oboje vracela. Té slečně na obrázku náramně slušely, ale ja v tom byla šíleně usedlá. Takže jsem je vzteky vrátila a usoudila, že jsem usedlá.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MISHUGE: hrozně se mi líbí tyhle v červený
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    MAR_TINA: mam je objednaný.
    Nakonec tyhle https://www.buga.cz/saty-shania-short-royal-blue
    A nepřijdou mi jako pytel :) Teda doufám.
    Mám od nich kabátomikinu a jsem celkově spokojená.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MISHUGE: máš tyhle šaty nebo je plánuješ koupit?
    Zajímala by mě kvalita a jak sedí, všeobecně ty buga šaty.
    LFE
    LFE --- ---
    *skoro jsem se v košilových šatech i vdávala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam