• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: ale stejně chybí odpověď na to, proč se s tím začalo. Kdysi rodiče po nás chtěli, ať hlavně všechno máme zastrčené v kalhotách, ať nám netáhne na břicho a záda. A my jsme na to kašlali a všechno jsme nosili z kalhot ven nebo případně to bylo tak krátký, že to do kalhot zastrčit nešlo... a pak přišel tenhleten trend, kterej mi od začátku připadá jako chytrá horákyně, vpředu, aby byli starší generace spokojení, vzadu navolno :) V zásadě vokuhila, akorát v oblíkání.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MADCAT: Úplně normální způsob. Styling basics.
    *sigh*
    IFKA
    IFKA --- ---
    Mám ve skříni i pár věcí, u kterých si millenial tuck umím neudělat :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MADCAT: to už frčí asi tak od roku 2005, kdy se začalo módně blogovat
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    IFKA: ten svetr takhle strčenej do kalhot jenom vpředu, to je proč?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jsem už trapná s těma džínama, ale jsou boží ;)

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    GIRAFFKA: overaly nemám ráda, muz by asi chytl psotnik, kdybych si ho oblekla, a málokomu fakt sluší, ale tobě jo a vzor moc pěkný! Nechala bych, i vzhledem k nízké investici (kdyby tě nějak začal štvát).
    LUCYLUZ
    LUCYLUZ --- ---
    DEB: Jeste tam chybej chcanky okolo zachoda, nebo na prkynku, ve kterejch si to muzes pekne vyvalet kdyz uz mas dostatecne nacamrano a neni tam dost prostoru. Coz je skoro kazdej klub/kulturak okolo 1 rano.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Do města a za holkama zpívat 🖤

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    za me overal slusi, ale proste vzdycky kdyz ho na komukoliv vidim, vytane mi na mysli ten obrazek ze zachodu jak to byl nize a pak cela elegance jde do kopru pac moje fantazie ten proces vidi :D
    IFKA
    IFKA --- ---
    UNSEEN: Verše na emoční podporu k overalu potřebuju zažít, prosím!

Jinak jsem tým overal. Skvělý barvy a sluší!
    Jenom mam otazník nad materiálem, ale přes obrazovku těžko říct.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GIRAFFKA: to skoro vypadá na genderovou záležitost, poněvadž zde jsem jednoznačně team žirafák ... ale pokud si to rozhodneš nechat, mohu muži poskytnout nějaké emotional support verše :))
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    GIRAFFKA: jsem team overaly a mam jich asi 5, za mě nechat
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GIRAFFKA: bez ohledu na to že je to overal a kazí ti postavu (nemám zkresleno, viděla jsem tě na živo) myslím že tě ta barva bude štvát. Je to přesně ta desinfekční oranžovo hnědá, která vyvolává pocit zánětu. Nebudeš ho nosit.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GIRAFFKA: moc Ti sluší a rozhodně do něj jdi. Dala bych výrazný šperk.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    GIRAFFKA: jdi do něj ;) sekne ti <3
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERRUNA: tenhle ma jen gumu nad prsama a v pase. To by mohlo bejt pohotovy.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jsem team overal, ale na toaletě jsem ten cvoček za krkem taky jednou urvala :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIRAFFKA: overal považuju za příšerný druh oblečení pro kohokoliv většího než kojenec, nicméně ten vzor je super a vypadáš v tom skvěle.
    EMAET
    EMAET --- ---
    :)) tak ja to rozepíšu celý, když jsem to nakousla. Byla jsem navštívit Majkelinu v Goldfingers na Silvestra, takže se mi fakt nechtělo jít domů spát. Ale naštěstí je to místo, kde se dá najít nějaké oblečení k zapůjčení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam