• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    NEI: je to outlet… za tie ceny to maj jen tam. kazdopadne carhartt wip ma appku kde tiez vezia obcas slevy ale nie tak velke. treba ist osobne, vyplati sa to ;)
    NEI
    NEI --- ---
    RIDDIMSURFER: Nemají online e-shop?
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    NEI: hahahaha, niesi prva co mi to hovori ale ked ju milujes nieje co riesit :D outlet store wustermark… cca 350km z prahy ;)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    NEI: lepsi? :D

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    UNSEEN: A stejně bych tě nešacoval za takového cizomluvce. Však česky je to přezevšech, no ne?
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Dneska tematicky na oslavu.

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KAIAFOX: ja si taky delam standa, ved je to celkem obvious :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RIDDIMSURFER: To byl ofc joke.. no já to chápu, maj dobrý věci 😁
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KAIAFOX: myslis? kdo by to rekl ze? a to se ted zrovna vracime z berlina z carhartt outletu :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    IFKA: wide leg :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RIDDIMSURFER: Hele, neni náhodou tvoje oblíbená značka Carhartt?
    DEB
    DEB --- ---
    IFKA: ne-e, rovny siroky :))
    IFKA
    IFKA --- ---
    DEB: Co je tohle za střih kalhoty? To asi nejsou barrel, nebo jo?
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    NEI: mne se ty kalhoty k tomu hodi, v realu to vypada uplne v pohode ale diky za nazor :)
    NEI
    NEI --- ---
    RIDDIMSURFER: Nevím proč, ale ty kalhoty mi k tomu nesedí jejich střihem.
    Byly by k tomu hezký IMHO obyč modré džíny rovného střihu, nebo béžový/černý/šedivý kapsáče.
    Dokonce šedivý tepláky by k tomu byly lepší.
    Čepice, brýle, mikča, bunda a boty jsou ale jinak fajn.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    HELLENKA: Když odhlídnu od toho, že tu fotku výrazně deformuje perspektiva (takhle dlouhou hlavu podle mě v reálu nemá), tak mi leze na nervy přístup, že by všechno mělo pokud možno prodlužovat nohy, zvýrazňovat pas, zmenšovat zadek nebo zvětšovat prsa...
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HELLENKA: jsem vysoké děvče, takže jakékoliv i dejme tomu optické zkrácení je v mém případě vítáno ;) ale spíš jde o pohodlnost. Nikde nic netlači, nešoupe se, neobepíná.
    DIVA
    DIVA --- ---
    HELLENKA: pro boomera asi tezko uchopitelne, ale siroko a kratko je dlouhodoby trend. Nebud narikajici tetka ve strakatem silonovem kostymku ,)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    XMARGE: děkuju! 😘
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam