• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MAR_TINA: Děkuju <3 taková pochvala mi dělá radost <3
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LISKAAUDREY: já tvoje vohozy žeru.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Dneska pohovorově… ale zas jsem to nechtěla přehánět, žejo.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GENEVIEVE: Ten tygrikovej batuzek je bozi!
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Makeup a umytý vlasy doladěj i basic outfit… aka sádra dole, můžu nosit cute camo polka dot bundičku konečně!

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    FUNTL: já taky :-D ale pak mi došlo, že Smíšek asi nebude tím předmětem :-D
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ULO: já jsem pár vteřin myslela, že jsi doporučovala fotogeničtěji štelovat tu chlupatou nádheru na podlaze :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Dnes trochu menej barevny nez posledne dni :D

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ANDREJKA: trochu náhodný úlovek na Vinted, značka ze Zootu :-)

ULO: zajímavý, dává to smysl, ale nějak mě nenapadlo kočku dávat na pravou stranu, vždycky si dávám brož na levou stranu :-D
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    GENEVIEVE: krásná barva. odkud jsou šaty?
    ULO
    ULO --- ---
    GENEVIEVE: krasna barva satu, jen bych tu kocku hodila druhou stranu, aby koukala na tebe (k tvemu stredu) ne od tebe. Mam pocit ze to vzdycky pusobi lip.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Potřebovala jsem nějaký pohodlný vohoz na šest hodin za volantem a pak do práce na schůzku.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MELDA: Děkuju, věřím, že některý kousky patří k některým lidem víc než k jiným lidem😀, takže:
    MELDA
    MELDA --- ---
    WRNQ: Bozí ❤️
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MADIETTA: neslo to, potrebovala jsem s nekym sdilet tu bolest a puch konvalinkoveho mydla a sudocreamu. :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACIDQA: opravdu jsi ty boty nemohla dát jen odkazem? To bolí! :D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ACIDQA: Neboj:) vše v normě, černé barvě a 21. století.
    Ty boty mě málem zabily.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    WRNQ: jestli k tomu nemas takovou tu pletenou vinovou pouzdrovou sukni ultradebilni delky ani pulkalejtekaninadkotnik a na stole si nemichas barvu na mahagon melir, tak ses jeste v cajku. Teda takhle. Pohodlny zimni botky k ni nemas, ze ne?!

WRNQ
    WRNQ --- ---
    PSITLAPA: Uff, bylo to vo fous:)

LUCCASH: &
    MULTICAT: Díky moc❤️ Multi ráda květinky 🙂

Ty vole, vestička přišla. Ten Vinted mě zruinuje i po dvoustovkových položkách. Jdu hledat nášivky a zas zalejzám.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    WRNQ: i love it
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam