• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Boží! No sluší ti to za všech okolností 👏
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Aww, gratuluji ❤️🍀 tak to se těším na spoustu mamaoutfitů 😊🤘
    KOLIHA
    KOLIHA --- ---
    MOODYCAT: Moooc děkuju, už dlouho na ní myslím :)))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOLIHA: To je Sognmont Luna :). Je super, v podstate 4v1.
    KOLIHA
    KOLIHA --- ---
    MOODYCAT: Všechno je parádní! Vím, že už zde ten dotaz padl, ale nemůžu ho najít... co že je to prosím za kabelku, co máš např. s těmi světle modrými šaty?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nicmene zjistila jsem, ze fotky mam, takze dokumentace cca 6-9. mesic :D. A dekuju za gratulace. Zatim nevim, co si o tom myslet. Coz mam jeste opravdu poslednich par dnu si to rozmyslet.

ACKO
    ACKO --- ---
    MOODYCAT: ó, tak hodně štěstí do nové etapy života :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOODYCAT: gratulace 🥰 ❤️
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KAIAFOX: Dekuji, to me tesi. Ja bohuzel zejmena posledni dny mohu nabidnout pouze osvedcene kombo mikina+leginy.

FIFI
    FIFI --- ---
    KAIAFOX: Vcera jsem na ni myslela, presne na ty kolaze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Kam zmizela Moodycat? Stýská se mi po těch jejích kolážích.. fňuky fňuk! :'(
    MIM3
    MIM3 --- ---
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: takhle to teda vůbec neberu ;-) Já jsem pochopila, jak to ILLUZE myslela, akorát mě pobavila ta formulace. :) Sama jsem koneckonců téměř identická kopie své matky (a babičky). Máme v rodině jeden putovní ksicht a ten si předáváme z generace na generaci. :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    ILLUZE: prostě jsi měla napsat: vypadáš, jak vypadala moje krásná maminka před 40 lety, no :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NEI: Že jsou obě hezké se specifickými výraznými rysy?
    Plné rty, hodně výrazné oči a ženská postava?
    Mně se má mamka fakt líbila. A jsem vděčná, že jsem něco po ní podědila, jen nejsem tak výrazná.
    Až se dám dohromady, zkusím dohledat mamčiny fotky a Madietě poslat, pokud o to bude stát.

P.S.
    Ta tvá věta je zvláštní. Ale je fakt, že jsem z rodiny, kde jsme ženskou krásu uměli ocenit a nezdráháme si to často říkat, takže podobnou větu beru naopak pozitivně.
    NEI
    NEI --- ---
    ILLUZE: To je jedna z nejhorších lichotek, které můžeš kámošce napsat. :]
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Ale houby, v jiném věku ,-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: a já jsem si libovala, jak jsem ještě docela zachovalá! Na sedmdesátnici mě ještě nikdo netipoval. Nu což, šechno je jednou poprvé 😂
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Jako nevědět, že jsme my dvě od sebe věkově tak blízko, tak si myslím, že se má mamka někde zapomněla. Jste regulérně jak přes kopírák.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam