• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FIFI: jojo, jsou

FIFI
    FIFI --- ---
    MADIETTA: Je to fotkou nebo jsou sametove nebo co? Jsou PARADNI! 😍
    FIFI
    FIFI --- ---
    MADIETTA: Ty boticky! ♥️😍
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MADIETTA: vždycky, když vidim nějakou tvoji fotku, říkám si, že kdybych byla chlap (nebo méně hetero), byla bys přesně ta ženská, kterou bych si strašně přála sbalit a nosit jí květiny, ale nikdy bych si netroufla ji oslovit. (a umět se tak oblíkat a nebejt na to líná je teda věc, po které toužím i bez změny pohlaví či orientace:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Sluší Ti to, jako vždy. Ovsem sladění se zábradlím, to je další level👍🏻
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: ja mu musím dát za pravdu. Většina fotek na kterých se mi strašně líbíš, jsi oblečená přesně v této modré a ty bílé detaily opravdu dodají, nevím jak bych to řekla a neurazila... Takovou jako mladší jiskru...¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dobíjení energie na jednom z pravidelných pin-up srazů. Dobré je na nich i to, že když už se na to jedna půl dne šlechtila, může si to nechat i profesionálně zdokumentovat. :)

FRENNET
    FRENNET --- ---
    ACIDQA: cos ji tam poslala za prompt?
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    nabarvěte si vlasy na veselo a černá bude slušet.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Léto, konečně.

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    IFKA: Mě to vyhodila i s přehlednou tabulkou barev ,)

Ale já V těch barvách, co by se mi líbily, nacházím strašně málo oblečení v obchodech a když už, tak mi to nevyhovuje střihově...
    IFKA
    IFKA --- ---
    AI mi sestavila tohle. Docela zábavný, takový horoskopy pro velký holky :)

Barvy
    60–70 % neutrály — šedá, greige, prašná modrá, bílá se šedým podtónem, modrošedá místo černé.
    20–25 % střední tóny — dusty rose, mauve, šalvějová, soft plum.
    5–10 % akcenty — levandule, teal, soft burgundy.

Vzory
    Jen rozmlžené, nízký kontrast — akvarel květ, jemný proužek v paletě. Žádný vysoký kontrast.

Materiály
    Splývavé a matné — hedvábí, viskóza, žerzej, kašmír. Žádný lak, silný satin, neon.

Kovy
    Pouze stříbro a bílé/růžové zlato. Žluté zlato ne.

Neutrály doplňků
    Taupe, šedohnědá, dusty rose — ne camel, ne čistá béžová, ne černá jako dominanta.

Střihy
    Měkké, zaoblené, splývavé. Žádné ostré ramena ani výrazné hardware.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NEI: me spravne odhadnul na kratke saty a doporucil mi namornicky modrou osvezit drobnym bilym detailem… coz jsem se, mimoradne, rozdovadela zrovna vcera. Ale jenom kvuli tomu, ze mi bylo strasny vedro a v aute jsem mela jen jedny tyhle saty na prevleceni.

(Foto screenshot z videa, pardon za „kvalitu” :)

NEI
    NEI --- ---
    ACIDQA: Já jsem se dostala tak daleko, že mi rozepsal barvy i s návrhy outfitů na míru.
    Třeba tyhle šaty:

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jsem zkusila chatgpt, asi mi podlejza, ale doporucil mi muj vlastni intuitivni satnik. :))

Kdybych měla sestavit tvůj „bezpečný“ šatník bez jediné chyby, byl by zhruba:
    • 40 % černá
    • 30 % námořnická modrá
    • 15 % antracit
    • 10 % petrolejová
    • 5 % tmavá zelená

A k tomu stříbro, bílé zlato nebo perly.

Miluju cernou a miluju perly! :))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    REEFER: Jojo, hodně bouřlivé výšiny. Akorát v Polabí to bude trochu quest:)
    REEFER
    REEFER --- ---
    WRNQ: to bude dobry na nejaky vetrny skale, stoupnout na okraj, roztahnout ruce a nechat totane profouknout!
    IFKA
    IFKA --- ---
    NEI: Ne, Vagabond. Ano, pohodlné.
    NEI
    NEI --- ---
    IFKA: Ty sandále, to jsou skechers?
    Taky jsem je zvažovala.
    Jsou pohodlný i na delší chůzi?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Koupila jsem si na Vinted stan s kapsama a teď v něm budu chodit celý léto!

IFKA
    IFKA --- ---
    Moje osstřihnutí od černé a kontrastů není moc radikální :)

Přijde mi zajímavé, jak tu víc lidí sdílí, že jim černá s věkem přestává fungovat, začínám to u sebe poslední dobou taky pozorovat. V černém vršku si připadám, že vystoupnou kruhy pod očima a celkově mi už nedělá takovou službu jako v minulosti.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam