• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MEI
    MEI --- ---
    KAIAFOX: Zajímavé :-) Ja mám velmi malá prsa a přijde mi, že mi větší výstřihn opticky velmi lichotí, prze pozornost se přesune na klíčni kosti a krk a pak už nikdo nehledá ta prsa :)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KAIAFOX: taky uvítám tipy na tílka s malým/lodickovym výstřihem (ale ideálně bavlna, popř. bambus)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: ..já zjistila, že jak skoro nemám prsa, vadí mi u tílka větší výstřih, než těsně pod klíční kosti.. pak už to nevypadá dobře a opticky mi to k těm kalhotám do pasu zkracuje trup.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ELIS: Dík ❤️ .no poslední dobou se cítím líp v takový tomboy poloze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    XMARGE: Ráda bych řekla, že jsem tam, kde jsem chtěla, ale bohužel, ani zdaleka.. teď jsem se musela pořádně živit po operaci kolene, tak mám trochu depku a najíždim opět na cut.

MART1NKA: Tohle je z Decathlonu z fitness uličky, taková krepatá umělina, ale líbil se mi střih. Jinak přijímám tipy, kam na tílka. Zatím jsem moc neuspěla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Kde kupujes tielka? :)
    ELIS
    ELIS --- ---
    KAIAFOX: Oou, tohle má takovej retro maskulinní feel a tím je to velmi sexy!
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    XMARGE: Kaia zvedá masakr. Ale jasně, přidáme váhy. Včera jsi mi potvrdila, že sílu máš, takže dostaneš větší kettlebell ;-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KAIAFOX: wau ty ramena! chci vypadat jako ty!
    VESTIGIA: můžeš mě, prosím, vysekat, abych měla ruce jako Kaiafox?:o)))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    VESTIGIA: Aww, díky ❤️ ..zrovna dneska jsem se zase málem uvztekala v kabince, jakej jsem mutant, že mi nic nesedí a radši šla do dětský sekce klukům pro ponožky :D.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NEI: mámou. Historicky z ni nekdo propadl panice s vykrikem "taska z tuzek! Ona ma tasku z tuzek!!!"
    NEI
    NEI --- ---
    GIRAFFKA: To jest tebou vyrobená pastelková kabelka?
    Ou maj!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Velkej overal presel. Tenhle nepresel. Manzel to skoro oplakal a tvaril se VELMI nesouhlasne. Neni to moc videt,ale nad prsma je predel a ta cast ke krku je z husty sitoviny.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KAIAFOX: tohle ti sedí víc. Jsi fakt nádherná.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jsem se těšila, že jednou budu nosit roztomilý letní šaty s tenkýma ramínkama.. no tak nic.

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MADIETTA: myslím, že to ten výtvarný efekt skutečně má.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: jsou tam všechny barvy, které mám jinde :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    NEI: v těch šatech ta čelenkova modř taky vykukuje
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: já myslím, že to funguje tak, jak je.
    NEI
    NEI --- ---
    MADIETTA: Čelenka jde k botám, kabelka jde k šatům, ale dohromady to nějak barevně nefunguje, ačkoliv ti to sluší a vypadáš v těch šatech moc pěkně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FIFI: jojo, jsou

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam