• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ich bin ein Oipooiker. Mullet style

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Market of Stars mě teda nadchli, krásný věci a skvělá kvalita. Mám na cestě další balíček a děsný nutkání objednat ještě něco. :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Na výletě

ELIS
    ELIS --- ---
    Dnešní radosti v sekáči: šaty (93% viskóza, 7% elastan) a tričko.

NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: nejbožejší
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Zahajeni KVIFF

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Reakci na outfit. ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to je hlavolam, jak jsi mohla mit reakce uz pri psani toho prispevku :)
    NEI
    NEI --- ---
    dneska jsem bez podprsenky očividně oblíbená -
    ještě jsem ani nedojela z bodu A do bodu B a už mám v poště reakci jako bych si dala inzerát do sexseznamky :-)))

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SOLEI: Tohle mne vždy štvalo - do mne roky mamka dula, že se oblékám usedle a měla bych být více trendy. A je třeba být vyladěná (což mi přijde zrovna u devadesátkové módy slušný paradox, osmdesátky ani nekomentovat).

Jela a jedu si svoje - na trendy se*e pes. A baví mne, když z dané kombinace něco vyčnívá. Prostě to ostatní přesně podtrhne.
    Už jen botami a hlavně páskem se dá udělat tolik…
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SOLEI: ale ona opravdu nemyslela pastelovou, ale pastelkovou, jak měla Giraffka v tom odkazu - kabelku z pastelek. :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MATES169: Děkuju moc! Ono to bude u nás doma, takže právě kabelka odpadá a boty musí být bez jehel, protože zahrada. Vaňka už poslouchám.
    MATES169
    MATES169 --- ---
    LORAIN: to teď přesně řešil Vaněk ve fashion bossovi, takže doporučuji kouknout: https://www.stream.cz/fashion-boss/hvezdy-se-vyletnily-a-filip-vanek-radil-jestli-chcete-byt-pohodlne-zustante-doma-vzkazal-drsne-65550747
    Ale tak nějak ve zkratce to chce doplňky ( brýle, šperky), odpovídající kabelku a boty do špičky, případně zajímavě uvázaný šátek na hlavu a dodat nějakou barvu ať už na botech nebo kabelce.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LORAIN: sluší ti, o tom není pochyb. Na garden party bych volila neco vzdusnejsiho a ne komplet černé. Takový ten garden look dobře udělá klobouk, já sama ale nevim, jaký bych k těmto šatům vzala.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    NEI: překlep. My padesátnice s květákem a nadváhou už i blbě vidíme.....pastelovou. jo no, v dobách našeho mládí nás učili všechno vyladit. Ale ono to není ono,pokud řeším cokoliv jiného u oblečení než pohodlí, tak právě ta hra je to co mládí odděluje od usedlosti.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Hodí se tyhle šaty na garden party? A jak je doladit, aby to celé vypadalo dobře?

NEI
    NEI --- ---
    SOLEI: Pastelkovou kabelku:
    GIRAFFKA
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GIRAFFKA: jen ti chci říct, že kabelka je naprosto v pořádku. Úmyslné vybočení z absolutní vyladěnosti dodává na zajímavosti a osvěží to. Neber si postelovou kabelku nejsi padesátiletá úřednice s květákem a nadváhou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam