• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    CROAN
    CROAN --- ---
    MALAKK: a jo, na bloky jsem zapomnela:)...tak to mame stejne, mam doma ruzny velikosti, samozrejme jen zcasti pokresleny a popsany:D
    HELA
    HELA --- ---
    chození v čerstvě napadaném sněhu:) teď v Budějovicích pořád padá a padá... a já tu nemám zimní boty, jen tenisky, ale stejně si to nedokážu odpustit a vracím se s úplně promočenýma nohama:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Mezi různou povinnou četbou si přečíst nějakou prima oddechovou (fantasy) knížku - naposledy třeba Knihu hřbitova od Neila Gaimana. Ten chlap je tak dobrej!:)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    na eskalatorech v metru kdyz jedou dolu bud sedim (vetsinou vecer) anebo letim hrozne rychle a rvu "s dovolenim" jakoby odhizdelo moje posledni v zivote metro :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ZOLTY: :)
    čuchám k lihový fixce vždycky když ji otevírám, příjemně voní :)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LACAMPAGNA: Jo, jo, JO !!!
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Dát si nějaký hezký obrázek na plochu, na který mám zrovna náladu, a pokaždé, když se proklikávám soubory, tak mě znovu překvapí (než si na něj zvyknu, což trvá i dva týdny) a kochám se jím... Zvedá mi to náladu :-)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    VESTIGIA: to já čuchám při věšení k právě vypranému prádlu
    NACHTIGAL
    NACHTIGAL --- ---
    Včera jsem poprvé po šesti letech uhňácal a hodil sněhovou kouli. Taková koulovačka s přáteli je parádně radostná věc. Dokud se sníh nedostane za šálu :/
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Já strašně ráda chytám vločky sněhu do pusy...takže vidět mě na zastávce tramvaje s otevřenou pusou k nebi je naprosto normální :)).
    GAF
    GAF --- ---
    GABBIANO: taky

    ale už jsem to dlouho nedělal teda.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANICCKAA: tak to doporučuju aquapalace čestlice, saunový rituál od půl deváté večer každý den. Dostaneš do dlaně med a natřeš se jím v tém sauně :)

    A abych nebyla OT, tak miluju takový ten pocit totálního zblbnutí, když vylezete po hodině ze sauny, jen ležíte a nejde dělat nic jiného


    VESTIGIA: já očmuchávám noviny a hlavně staré knížky
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MALAKK: Tak tuhle úchylku mám taky. Úplně stejnou.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    a taky "očmuchávám" nové knížky :-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: taky si krájím jablko, přesně jako Ty :-). Ráda si hraju s práškovým pudinkem. Pěkně to křupe :-)
    CZCORE
    CZCORE --- ---
    já vám tu všechny ty poklidný a romantický chvilky který máte pro sebe nabořím tím, že já jsem nejdraši když vypadnu z domu, na nějakou akci třeba do klubíku, oblíknu si všechno to co se mi líbí a užívám si přehlučný hudby, pítí, pokouření a pár hodin předstírám že jsem někde jinde než ve svým životě ;)
    NELLINDA
    NELLINDA --- ---
    LACAMPAGNA: plus k tomu ještě to slastný chroupání pod nohama. Mimo tohle mě takovým pocitem klidu, štěstí, hravosti a veselí prodchne snad už jen brouzdání v hromadách podzimního listí.

    A taky strašně ráda chytám vločky na rukavice a kochám se, jak jsou krásné. A jsou-li obzvláště kouzelné, chlubím se všem, kdo jdou zrovna se mnou. (Naštěstí mě už dobře znají, tak je to tolik neděsí.)
    LACAMPAGNA
    LACAMPAGNA --- ---
    Já ráda chodím po čerstvym sněhu tam, kde ještě nejsou stopy, mám u toho pocit jako bych něco objevovala:)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    HUZBA: brcka si sice medem nepomatlavam, ale jinak ho taky matlam vsude, jen tak na lzicku jako lizatko a tak :) mnamy mnam... a samozrejme horka voda, bez horky vany bych zimu neprezila :D
    HELA
    HELA --- ---
    MALAKK: jé, podobně to mám taky:) miluju různé bloky a knížečky, a taky je mi pak líto všehcny ty možnosti, co úžasného by v nich mohlo být, zabít tím, že tam něco napíšu nebo načmárám:) takže hromadím různé prázdné sešitky a miniknížky... a nejsmutnější na tom je, že se mi stejně nejlíp píše na volné listy čistého papíru:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam