• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANICKAJEDNICKA: není z ní kočková bába, odrostlých koček se zbavuje, tedy osvobozuje je a jde si pro nové roztomilé koťáko.
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    MONROE: mno a kolikpak tech kocek mas? nechavas je kastrovat? predpokladam, ze takova bojovnice za svobodu pro kocky bude proti kastraci. no a pises, ze kazdy rok si beres kotatko...predpokladam, ze tedy pokud jsi mela kocky, ze minimalne jednou rocne mas hezkou kotatkovskou nadilku. takze je z tebe takova kocici baba, co? nevim. neverim ti.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONROE: no prostě nemáš na to to pochopit. Utop se ve své šlechotnosti.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONROE: teď už si dost protiřečíš, původně se vrací některé. Prostě vyábíš další generace nemocných toulavek, navíc deprivovaných tím, že se o ně někdo staral a najednou nic.

    Hlavně že se cítíš jako osvoboditelka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONROE: příčtení lidé jaksi mají kočky doma a případně je pouští ven. A nebo mají venkovní kočky, ale těm neničí péčí uvnitř přirozené instinkty a smiřují se stím, že venkovní kočky umírají ve velkém množství a celkem bolestivě.

    Ovšem každý emočně trošku komnetentní člověk tuší, že když si k sobě připoutá zvíře roční péčí a pak ho vyhodí, že to je celkem týrání.


    Jako provokace dobrý, ale bojím se, že to myslíš zcela vážně a že prostě nemáš na to pochopit jak idiotské chování to je, protože prostě nejsi schopná jít za to co si myslíš a přečíst jednu blbou knihnu o tom, jak funguje chování zvířat, když jaksi přirozený smysl pro to postrádáš.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    MONROE: kolika chudinkam uz asi prasknul mocovy mechyr, protoze nemohly najit zachod :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: ty jsi opravdu naprosto dementní. Všechny ty kočky jsou mrtvé a před smrtí hodně dlouho strádaly, změnou prostšředí, nedostatkem potravy a nemocemi.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MONROE: Kdybych tě potkal, rozbiju ti držku. Píčo. Jinak to fakt napsat nemůžu.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    MONROE: slušný, větší demenci už jsem dlouho neslyšela. Přála bych ti, aby sis taky užila dostatečně teplo domova, čistý postele, jídla a za pár let skončila na ulici, abys věděla, jaký to je.
    Panebože, jak někdo může bejt takhle labilní. Občas si říkám, už aby byla válka...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MONROE: no tak to je opravdu hodne inteligentni. vymazlit kote, nauci ho zit v v byt a spat v posteli a pak vyhodit ven, kdyz uz na to neni zvykly. sem zvedava kolik jich jeste zije
    MONROE
    MONROE --- ---
    Začala jsem se dívat na věřte/nevěřte a když uhodnu minimálně polovinu, tak se raduju jako tehdy, kdy jsem byla malá a koukala na to s mámou:)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Když ve filmu režisér použije odkaz na svůj jiný film dříve natočený (teď konkrétně třeba Carpenter - v Halloweenu koukají na The Thing). To je prostě skvělý :)
    EETEE
    EETEE --- ---
    Ráno mně vzbudil úsvit, krásně vyšlo slunce, a pak jak když vypneš lampičku, cvak a slunce skočilo za mraky.

    Po příchodu do práce ještě jedna malá radost, rohlík s máslem a zeleným čajem, ta kombinace chutí je strašně fajn!
    HELA
    HELA --- ---
    Nutrie, co si včera hrály v Berounce. Jedna paní tam jednu z nich krmila, už to mě dostalo do stavu naprostého nadšení:) A pak se vynořila druhá, a když ta první přístála na ostrůvku, druhá se k ní zezadu vodou přilplížila a strčila do ní, ta první se lekla, vlítla do vody, ta druhá za ní a pak spolu obě plavaly:) poprvé jsem je viděla takhle zblízka v přírodě:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Cestou z nákupu jsem procházel částí sídliště, kde jsou mezi paneláky rodinné domy. Zahnu do jedný ulice a tam si děti kreslily křídama po silnici. Půjčili mi křídu a chvíli jsem si kreslil s nima :)
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    Že jsem včera byla s milým o půlnoci v naprosto prázdném obrovském kině a byli jsme jediní dva v hledišti. Jo! (:
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    zjištění, že už nám na záhonku roste pažitka, co tam byla nasazená loni a moc šancí na přežití jsem jí nedávala... krásně voní :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Sledovat kosaka jak se s důležitým výrazem cachta ve špinavý louži a nevadí mu, ze stojím půl metru od něj. Louže přednější než strach.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    poslednich par dni me hodne bavi divat se na predpovedi pocasi a tesit se z tech 15ti stupnovejch a vyssich teplot na pristi dny :)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    když paní sedící naproti v autobusu otevře kabelku a celý autobus provoní čerstvě namletá káva..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam