• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DWAY:
    MEDAN:
    a je to! Stačilo prostě dýl počkat. \jsem furt level 17, tři dny jsem to nepouštěl, nic nedělal, free subscr mám furt ještě asi 20 dnů. Prostě jim trvalo, než ten můj nákup zprocesovali.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: to zas neni pravda. Treba s questama v pande a draenoru si vyhrali hodne :)

MARTIK: pujde. Jestli si upgradoval, tak levelcap se odstrani okamzite.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN: myslel jsem to tak, že starter edice maj level cap na 20. Takže když to nepůjde dál, tak se budu rozčilovat.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: za 1) nic jsi tu nezaneradil, od toho tu tohle auditko je. 2) tobe to logicky neprijde, ale lidem z marketingu blizzardu ano. 3) na levelu 20 te nic neceka. ceka te to az na levelu 100, s cimz blizzard pocita. kazdopadne jakozto novacek si rozhodne uzij leveleni, protoze pro nas, co jsme si levelenim uz prosli, to bylo to nejkrasnejsi na celym wowku. proto se dneska nekteri z nas snazi dohnat loremastera a podobne. i kdyz uz to nebude to, co to bylo minimalne do wotlk.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MARTIK: ty starter parametry se po upgradu zmeni na plnou hru. Trva to den az dva. Takze mas jeden den trial zdarma 29 plne hry zdrma cca. (teda nektere veci se zmeni okamzite a nekterym to trva trosicku dele)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    jo to jo, ten měsíc jsem si nezaplatil, dostal jsem to k tomu. Ale nepřijde mi logický, aby mi dali jako bonus měsíc zdarma, který bude mít stejně ty starter parametry.
    Chlapi, díky za pomoc, už jsem to tu řádně zaneřádil. Uvidím, co mě čeká na levelu 20 a pak to budu řešit dále..
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    k zakladni hre a nebo k battlechest je soucasti mesic hrani zdarma.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEDAN: Mesic zadara je k zakladni hre
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ZARREMGREGARROK: ja uz prave nevim... je to mozny, davalo by to smysl.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    MEDAN: První měsíc je v ceně hry, ne?
    Teda byl, když jsem WoW kupoval. (Někdy ke konci firelands raidu)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: hmm to jsem prehlidnul. ale mozna tam mas mesic "zdarma" jako soucast neceho.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN: vše ne :), na screenu vidíš, že mám subscr. do 3. října.
    (byl bych rád, kdyby se ukázalo, že jsi měl pravdu)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: vsechno napovida tomu, co jsem psal. zaplatil jsi za datadisky do levelu 90. ne za mesicni subscription, kterou potrebujes k tomu, aby se ti "odemknuly" featury jako dungeon finder, pet battles, atd.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: ha ještě jedna věc. Checkuji výpis v e-bankingu - zaplatil jsem 3.9., ale u zúčtování mám dnešní datum. Takže od teď třeba těch 72 hodin a pak by to mohlo bejt..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN:
    Jako dávalo by to smysl, ale je to neintuitivní, až běda.

Zkusil jsem tento postup pro reset (nejsem jedinej, kdo s tím na netu zápasí):
    - try fully relogging, including the launcher.
    - full reset UI really can't hurt.
    To do a full reset UI, rename, move or delete the WTF, Interface and Cache folders while WoW is totally shutdown. Disabling any auto-updaters for addons should also be done.

Nepomohlo.
    Pet battles nejdou (mám pet, jsem > 5 level, mám pet battles training). Další známka starter edice - v dungeon finderu mi to taky píše "cannot use in starter edition".

No uvidíme, až budu level 20. Dál už bych se v starteru neměl být schopen dostat. Pak zkusím přidat měsíční předplatné a snad se to pohne.

Takto se mi to zobrazuje. No a přísahal bych, že u toho MoP bylo před deseti minutami "Starter edition". Úplně jsem sem pleskl do čela, začal jsem psát tento příspěvek, pak se jal udělat screenshot a je tam všude standard. Achjo :)

MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: aha uz tomu asi rozumim. ty mas stale jen trial verzi, ale koupil sis upgrade na MoP - tedy datadisky do levelu 90.

ale tim, ze mas stale jen trial verzi, tak plati pravidla pro trial: https://eu.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-starter-edition

k tomu, abys mohl hrat pet battles tak by sis musel zaplatit mesicni subscription. pak muzes neomezene hrat vsechen obsah az do levelu 90. Pokud bys pak chtel levelit do 100 a videt draenor, tak si musis koupit i posledni datadisk.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN: nabídka na upgrade mi zobrazí ten poslední Warlords datadisk.
    Moje stránka účtu na eu.battle.net / account mi vysloveně zobrazuje, že mám Mists of Pandaria a všechny nižší expansions včetně základní hry. Což je fajn, takže by mi měli chodit ty pet battles (takové poznávací znamení). Vyzkouším. Když nepůjde, dám reinstall a pak ticket na support.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: https://eu.battle.net/support/en/article/direct-online-upgrades

"you’ll see the option to upgrade that Starter Edition on the Game Management page in Battle.net Account Management" - vidis to tam a provedl jsi ten upgrade?

ta battle.net aplikace obvykle sama pozna co tvuj account ma zaplaceny a nabidne ti upgrade ke stazeni. ten ale nejdriv musis dokoncit, abys mohl hrat obsah, na ktery mas narok.

jinak 7,50 je takova divna castka. mesicni poplatek stoji vic, koupeni samotny hry (vsech datadisku) i v akci stoji taky mnohem vic. tak by me taky zajimalo, co jsi to vlastne zaplatil... co presne se pise v tom mailu s potvrzenim o objednavce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam