BARTUC: dps scaling mi prijde v tomto expansionu rozhozeny.
pochopitelne je ze hodne zalezi na item lvl. ale seredne je ze kazda class to ma polozene jinde a prestane vypadat trapne na docela odlisne urovni ilvl. jsou stastnejsi classy ktere podle toho jak dobry gear maji tak maji spec ktery je udela hodnotne pro DPS. hunter jede BM dokud se nedostane bezpecne pres cca 700ilvl a prejde na MM ktery je v konecnem vyvoji pro nej top. smutne je ze na to potrebuje jinou distribuci statu. takze musi prekopat gear kompletne. coz je proste desna otrava.
feral je ok. bohuzel potrebujes gear ktery asi jeste nemas. potrebujes set bonusy z tieru a class trinket.
treba rogue je na tom velmi podobne. nemastne neslane dokud nepostavis tier bonusy na slusnem ilvl.
spousta raidu je ovlivnena tim ze tam jsou lidi s nizkym ilvl a i velmi vysokym. bezne v LFR. muzes mit pocit ze nekdo slackuje protoze dela jednu ctvrtinu dps toho co jiny typek ale ten chudak pritom jen nema gear.
a mezi top dps je pak i tank ktery ma ale ilvl720 takze dps pod 710 vypada jako flakac a lidi pod 700 afk.
nemej depku z toho ze delas mene dps nez nekdo na vyssim ilvl. a bohuzel nema moc cenu se srovnavat ani s jinou class na stejnem ilvl pokud nemas endgame gear kde se to priblizne sejde. ta krivka na vrchol je ale pro kazdeho odlisna coz je proste hloupe ze mas takova hlucha mista kde ti nejaka class prijde vylozene slabsi. pokud udelas vice dps nez jinej feral ve srovnatelnem gearu tak se pochval a bud v klidu.
scaling mi prijde jako na steroidech coz se mi nelibi.