• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RUSTFIZZLE: to teda neviem kde, v ČR dával "iba" aktuálnu verziu hry s datadiskami.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    CLAVEN:
    BARTUC: Právě proto Blizzard dává k Warcraft movie free RaF ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jn, ja prave porad shanim nekoho, kdo by mi udelal mounta přes raf a porad se mi nedari :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale napada me, ze tady to nebude uplne cilovka, protoze vetsina lidi z tohoto auditka asi wow mit uz bude :-D

teda pro BARTUC: by to cilovka byt mohla, kdyby to nezrusili :-D Ale pro RAF moc ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak to je pekne na perecko :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: zel bohu ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja myslel, ze to stále funguje
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Uz od Cata je CR soucasti vseho. I Arena tournamentu kterej ma finale na Blizzconu pokud splnis podminky na kvalifikaci
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja bych to mozna klidne udal i s tim, ze pokud by mel nekdo zajem jen na raf. Nemusi platit, kdyz ho to nebude bavit :)

BARTUC: raf funguje jen na nove ucty. Pro vracejici se hrace je scroll of ressurection ktery uz neni :-D
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: dík za upřesnění, tím pádem pokud má někdo zájem, tak zaplatit 2 měsíce :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    funguje a pokud by se někdo chtěl vrátit, tak bych rad poslal raf s tim, ze helfnu vyexpit :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Okej, tak to som nevedel
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Uz nejakou dobu ano
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LORAENA: Recruit a friend pre ČR nefunguje AFAIK
    DWAY
    DWAY --- ---
    LORAENA: if your friend pays for two full months of game time, you'll receive a choice of EPIC in-game mounts or special pets.
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: ano, jeden je zdarma a druhý si zaplatíš. už jsem to takto jednou dělala s bráchou. je to už dávno, možná se to změnilo, ale tehdy stačilo zaplatit měsíc, pač ten jeden byl zdarma
    DWAY
    DWAY --- ---
    LORAENA: na mounta sou treba dva mesice hrani ;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    TRAGED: Udělal jsem stejnou chybu. Ale zatím jen neofiko TBC :-)
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    Mám k dispozici wow zdarma, včetně všech datáčů až po WoD + měsíc zdarma. Daruju, jedinou podmínkou je, že na muj účet si udělám Recruit a friend a dotyčný zaplatí alespoň měsíc hraní, abych dostala mounta.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ze ja si to po tech 10letech zase zkusil :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pre-Expansion Patch and Release
    The pre-expansion patch has lots of new technology the team will be testing.
    The game will automatically create new instances in an intelligent way.
    If you are near your friends, both of you will be in the same instance and you won't be able to tell anything happened.
    There shouldn't be any stutter when this happens or queues to log in in and play.
    This process was more manual during the Warlords launch.
    The team has tried to identify every bottleneck people might come across when questing at launch so that there is no standing in line to finish a quest.

the hype is real
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam