• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    J4C0B1M: podle oficialni stranky potrebujes jen zakladni hru.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj taky sem premyslel nad aliancnim altem... byl by to human, celej zrzavej a jmenoval by se Olaf
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRAGED: děti? retardi? nolifeři?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Ceskej server je PVP Drak'thul a je to cancer ;-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Zdravím, mám dotaz, když bych si předkoupil Legion jak je to s ostatníma datadiskama? Můžou rovnou hrát nebo musim ještě pak něco přikoupit?

a druhej dotaz, asi právě začnem s kámošem hrát, takže hrajete to ňák pohromadě? Existujou ještě "český" servery? Jsou česi cancer a je lepší hrát někdy s "eng" lidma? hmm je to víc dotazů koukám, dík za info
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ano, Draenaj samanka je na Azsune muj dalsi Aliance alt, stejne jako jeste Worgen druidka :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: jo, nad tým som tiež uvažoval, že si založím Alliance char (resp. aj som si založil draenejku), ale nemám na to čas, aj na Horde mám asi 4 alty, čo potrebujem dolevelovať.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A porad nejak nevim jestli je novej skillu system lepsi nebo hrosi nez byl. Rozhodne je jednodussi, ale prijde mi takovej ochuzenej :-( a cele souboje se ted daji nacpat pod jeno makro.

Affiliction warlock je zatim jen o 3DOT a Soul drain a pokud je to elite, tak max 3x zopakovat a prolozit obcasnym Health funnelem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Vim, vim. Jenze Horde questy znam nazpamet, takze si projizdim pribeh z druhe strany. (A Worgen! ;-)

Nemluve o tom, ze pro Horde mam "vyclenenej" RP PVP Sporeggarr, kam jsme sveho casu utekli z Drak'thulu a zalozili si tam "Ratchet Yacht Club"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAGED: Me se ten novej svet po deathwingovy vubec nelibi. A ted jeste historka kolegy, ktery si zkusil o vikendu wowko. Jsem lvl 21 a mam mounta. Kdyz si vzpomenu, jak jsem byl s hunterem na lvl 40 king, ze jsem mohl behat rychleji nez ostatni :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: keby si bol na Horde, máme tam guildu a pár ľudí tam hrá, čo sa teraz vrátilo (z ľudí, čo poznáš, teda asi len ja a Kid)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Asi zkusim zalozit guildu "Awoken Elders" :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja beham Worgen Warlocka na Aszune, aktualne se potapim v "Nudlich".
    Vubec si dost uzivam zmenenou mapu :-) Rozkvetla Desolace a zatopene nudle jsou super.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    TORUG: Jakoze leveluju v Barrens uplne sam.. v Rachett jsem zivacka nepotkal.. ale v Ogrimmaru je to vesely celkem.
    TORUG
    TORUG --- ---
    JUDAS: na alikach formujeme partu v Raven Councilu, na horde mame vlastni guildu Made in Vanilla, ale je tam mrtvo..
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    nekdo na Defias Brotherhoodu?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SUCUBIS: Možno by som skúsil kúpiť niečo z druhej ruky, tam je väčšia šanca, že sa zmestíš do tých 10k.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MAFIK: Asi je, ale dava moznost pro budouci upgrade a hlavne ma 5let zaruku a dat tam 550W a usetrit s tim 4-6 stovek mi v takovym pripade neprijde zajmavy
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    WRATA: neni ten zdroj zbytecnej luxus?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ICARUS: klavesnici mam a mys mam vlastni herni, jde mi ciste jen o wowko, i ted hraju na minimalni detaily, ale jak spustim hru, tak uz nepustim web, bez chladici desky se vypne po 15ti minutach, necekam od toho PC zadne zazraky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam