• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    SUCUBIS: mno a co jste teda nakonec vybrali?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    poslusne hlasim, ze PC vyresil nejlepe Ethan, vybral komponenty a vcera i slozil dohromady, takze na novy naroky wow jsem plne pripravena a dekuji vsem za rady a snahu pomoci :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    nevite nekdo o nejakem dobre addonu na loot? (Jen loot, bagly mi vyhovuji jak jsou, ale rad bych videl vsecky itemy co padly hned pri lootovani bosse)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: o to vic te ovsem prekvapi, kdyz vlezes do draenoru a dostanes po prdeli hned v uvodni lokaci :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    [SERVER ERROR]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (Nemluve o tom, ze obtiznost je vyrazne snizena, ve Vanille se opatrne tahal mob po mobovi, zatim co ted je masakrujes ve velkem a v pohode si das i Elitu 3 levely nad tebou. Overeno na spicim drakovy ve Stonetalon Mnt. :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS: zena dodelava loremastera a ted furt nadavala, ze ji tam nejaci low leveli zabijeji moby :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Jde to uz pomerne ryhle, doby kdy na LVL60 si potreboval 1M XP jsou davno pryc. Mam pocit, ze od zacatku ma Blizz nastaveno 1M XP pro max level, stejne tak odmeny za questy a toto se plynule promita dolu, takze vylevelovani na max level stale trva stejne dlouho a odmeny jsou vyssi. Uz kolem 40lvl jsou odmeny za quest kolem 1,5GP, coz co pamatuju byvalo az za LBRS/UBRS questy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    co me teda laka je ironman challenge :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUDAS: Na Aszune tedy živo je. Dokonce se i stojí fronty na quest bosse :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JUDAS: ono je to blby, protože třeba me vylozene bavi levleni a questeni a tak, ale proste ta motivace tam není. Mozna kdyby se mnou někdo hral, tak by to bylo fajn, ale hrat sam a expit po questech je fakt masakr. Mam relativne malo casu na hrani a chci se hlavne věnovat mainu, gze když uz něco expim, tak se snazim, aby to bylo co nejefektivnejsi a to tohle rozhodne není, protože i když budu fakt makat, tak mi vylevleni bude travat pul roku...
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    MAFIK: jj, vsiml jsem si.. ale Legion snad prinese tem pustinam trochu zivota.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    JUDAS: leveluje ale vsichni maj heirloomy takze misto 90% questu jich udelas 5 a jdeas dal a od lvl 15 chodin vicemene jen LFG..pokud jsi tank nebo healer tak ti staci stat v ORG/SW pod stromem a mackat na očíčko.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    ty krasko.. jakoze nepotkal jsem zivou dusi v Northern Barrens ani v Ashenvale.. to uz ted fakt nikdo neleveluje 'postaru'? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAREK: Croonbabe, kdo ty? :-D
    Kurva ja jsem taky v NR! Kdo jsi? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: ja sem zakotvenej na DT :-) Kamos mel na sylvanasu postavu a utekl odtamtud, ze to prej bylo sileny... gze je to fakt jen o osobnich preferencich
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAFIK: jj melo to bejt DT a NR jsou night riders :-)
    BRITVAK
    BRITVAK --- ---
    no hele a co teda ohledne toho pvp ... nejaky kvalitni guildy s lidma co maj taky zivot okolo? kdyz nad tim tak premyslim, myslim ze to pvp pro me bude daleko min narocny casove, nez nejaky wipovani v raidech x desitek hodin tejdne
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Sporegarr je to RP PVP, což je jistá záruka rozumných lidi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam