• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    CRACKY_: wut?! nehrala tvoje zena taky wowko? keqin zminoval ze se s nekym styka :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MISTERIO: haha pekne :) moje zena byla prave vcera s Kacou od Oldy venku s hobitama :) Obcas koukam kdyz neco klika, ale tbh moc me to nebere koukat na nekoho jak hraje :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SUNBEAM: ja se ted koukal na armory na Black Division roster tak sem tam videl tyhle dve jmena, ktery si pamatuju jeste ze zacatku :)
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    CRACKY_: LOL - s Chripkou ted obcas hraju HotS a s Keqinem jsem par dnu zpet byl na obede - je z nej streamer - nevim jestli to vis :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CRACKY_: rosh wowko tak dva datadisky už vůbec nehraje.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MISTERIO: jo tak nezapomunetelny bylo farmeni carrapce u AQ, kdy chripka neustale poustel na TSku tu pechotu silenou a rval Brouciiii, Brouciii...

Ja sem ted s Keqinem na Defias Brotherhoodu :)
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    Hodne jmen co jsi napsal jsem si rozpomel i jednotlive classy co hrali :D
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    CRACKY_: Nn, ja jsem hral maga ve Zdechlinach - Termen ;)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MISTERIO: jop, sem byl u zrodu BD, jeste kdyz bylo Red Division a spojilo se to pak s Black neco coz vedl Meda, tusim ze prvni Warlord jeste na Shadow Moonu... no pak kompletne vanilla raidovani s Chakrou, Healeruchou, Destou, Roccem, Jingejem, Xenocidem, Bonsuarem, Marousem atd /to jsou nicky na ktery sem si ted zrovna vzpomel/ a neustalej humor z Prandura no... Koukal sem ze jediny nicky ktery ted znam dle armory je Rosh a Fiendishmora :) Jinak sem hral Druida healera... a propo Tvuj nick, jestli je stejnej mi taky nic nerika :)
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    CRACKY_: Black Division? Ty jsi hral s nickem Cracky nebo jinym? Si te nepamatuju :(
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Tak mythic raidovat ani nechci, maximalne hc. S flexem moc problem neni zejo:) Pokud teda nemate situace kde je 5 warru, 4DK a 2 feralove :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jde mimo mythic. A ten stejne necekam ze budem progressovat. 19:30 - 23 je idealni cas na raidovani. Akorat rouga uz mame. Ale tak uvidime v legii.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Ja budu hrat na zacatku(tedy minimalne do novyho roku) rogua ale jsem na Burning Blade a nejsem si jistej jestli xrealm jde pri aktualnim contentu(naposledy sme to resili tesne pred WOD a to bylo cerstve v 6.0 novinka ale SOO slo). Ale pokud by to slo a bylo to v nejakou primerenou dobu(19:30-23:00) tak se klidne pridam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: jn, tak ja mam ještě hodne malinky, gze to jde, nicmene az budou chodit spat v 10, tak pocitam, ze budu parit s nima :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ну, погоди! :-]

BARTUC,CRACKY_: A cim jsou starsi, tim je to horsi. Ja se k tomu nedostanu pred 10tou.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tyvole mimibazar npkc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: jasne no, to chápu, ja to mam stejne, akorát naší prdici chodi spat v do 8 hodin a uspavani u malého trva asi tak 10s a u maly podle nalady, ale taky dobry :-D pokud to beres jako fullservis, tak to je pak jasny :-D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: no tak je to spis jedinej cas, kdy sem po praci schopnej se hobitovi venovat, to ze se koupe a uspava je pravidelna cinnost :) mezitim jeste nejakej ten cas stravenej u hracek :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: twe co s nim takovou dobu delas? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam