• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: no nevím, ale pokaždé když je event na mythic dungeony tak to prochodím s pugama za jeden večer komplet. S dnešním 730+ gearem je to o ničem
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: tak to si hodne velky lucker. Protoze mi prijde obcas masakr i normal s pugem. I kdyz asi pokud se toho chopi dobry leader a najdou se lidi, co jim nevadi progressovat cely vecer jednoho bosse, tak to asi mozne je.

CRACKY_: nesel bych do toho...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CRACKY_: to se dalo vždycky, chodil jsem to s pugem od začátku
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    sou uz ted ty mythic instance nerfnuty o 30%? :) to uz by dalo vycistit i s random partou ne? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Tak v invazich bude jenom zbran a ne gear
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: /shrug

keď sa ti to na ten týždeň dva do invázií oplatí...
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Pro me maji smysl mise na Primal spirity protoze ted za ne jsou felblighty tak si udelam craft gear na alty na 6/6
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: tak ja sem transmo freak :) Doted sem mel plne bagly, takze docenim co mi padne, nez to pozdeji zacnu farmit rucne :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN: Aha, tak to pak jo :) Jdu si to teda asi zaplatit a uvidim co dal)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Garrison bude v Legion nahradený novou základňou, Class Order Hall
    DWAY: nedáva to ani piču, krabičky z raidu sú o ničom
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Chapu vas dobre, ze v Legionu uz ty garrisony k nicemu nebudou, ze se to nikam dal neposune? Jestli ne tak je to skoda, mit svoji zakladnu se mi libilo, bylo to konecne neco novyho..
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: nejake goldy to furt dava ne? Pripadne krabicky z raidu na wardrobe. Asi se tam nebudu vracet z legie, ale ten mesic asi jeste obcas poslu.

WRATA: musis vydrzet. Vecer uz to bude lepsi. Za par dni uz by mely jet vsechny. Ja mam ted nejaky addon ktery mi spamuje do chatu "nil" a netusim ktery z nich to dela :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Master Plan už netreba, aktuálne nie je už vôbec žiadny dôvod robiť garrison ani shipyard misie...
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: Salvage Yard: Salvage crates from the Salvage Yard no longer award random equipment. The class weapons and gear from the crates are unaffected by this change.

takze muzes dostat jen ty 610 class sety, ale uz nemuzes ziskat random old gear. Coz by byl brutal boost pro wardrobe
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jinak sem to rano pustil a i po updatnuti addonu mi spousta z nich nefunguje :(

Ark Inventory a Master Plan
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no to je prave to co jim vadi. Ze pro slusny prijem goldu nebylo treba delat skoro nic. Uvidime jak class halls.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Dle tohoto zustal: http://wow.gamepedia.com/Patch_7.0.3_(undocumented_changes)

Salvage Yard: Salvage crates from the Salvage Yard no longer award random equipment. The class weapons and gear from the crates are unaffected by this change.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    nevyhoda toho, ze jim clovek nerozumi je prave to, jak je pak prekvapen zmenama
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak ja ty penize mela ciste na game time :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A Warlocka orezali zas o trochu vic. :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam