• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW jak je ted Azeroth predelanej a plnej prima questu, tak na Outland od vydani TBC nikdo ani nesahl. Je to "stare dobre" prines 30 paratu, zabij 25mobu. :-(
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: kdyz si vezmes dve farmici profese (napr herbalismus a mining) a budes vsecko co natezis prodavat do aukce, tak vydelas pomerne slusne goldy do zacatku. Obzvlast ted, kdyz lidi hojne zacinaji dodelavat stare veci aby si zaplnili wardrobe.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WRATA: ty krabe tak to neni zas tak jednoduchy :D co jsem si o tom cetl tak jsem myslel ze jen musim dat 300g za kus
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Diky RAF mate mnohem vetsi XP boost. Pokud chcete i heirloomy tak najit nejakou guildu, udelat questy na honored a sehnat penize(1500g na tri itemy) a muzete je mit taky :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak hraju s manzelkou (Pandapan a Pandapani na drakthulu), dal jsem si na ni ten friend recruit

Expi to teda dost svizne :D akorat jsme sli vcera prvni dungeon a vsichni behaji full heirloom, takze jsme takovy neuzitecny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: ja sem ho hral ted v bete a je super :) premejslim, jestli ho nebudu tahat jako main char v legionu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jak vylezes z tajneho illidanova ostrova tak budes 100.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: poprostu tak. Pokud sis predobjednal Legii.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Myslim ze 90
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Od 98
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AVATAREK: No ono si to spousta lidi myslela jeste do vcera datadisk nedatadisk.
    Ja se nedivím, ale spousta lidi si mysli ze ted mythic sestreli za večer :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: wow to si asi vyexpim dh, zacina od nuly? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Nejpozdeji 17.8
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: joip
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAREK: me trochu prekvapuje, ze se tomu všichni divi... vem si, ze ted mas postavu koncipovanou na 110, gze ti chybi nektery casti rotace + artifact weapon, gze mi prijde logicky, ze postava bude slabsi... jakmile se posunes na 110 a získáš komplet rotaci, tak bude imho situace jina
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: dva tydny? on bude pred datacem?
    Kuciii raidy jsou sice nerfnuty, jenzeted jsme zjistil ze s unholy dk točím místo 120k jen 65k takže gl v mythic hfc
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mit ho budou mit vsichni, protoze to je soucast legion UI. Akorat to bude jeste tak dva tydny disabled nezavisle na tom jestli tu 70ku mas nebo ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam