• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ohledne achivs:
    Pokud nemate nejake archeology achievementy, tak ted trosku predelali archeologii - pomerne to zrychlili (v miste, kde muzete kopat, se nad vami rozsviti lopatka, ze je to fakt to misto) a tak se daji pristine artefakty udelat celkem snadno. Je to i videt, najednou na dig sitech je plno lidi a taky hordaku, takze se obcas stane situace - hele mob, ja do nej kopnu a sup, najednou jste u resurection spiritu :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hrajete nekdo huntarda? Jak se vam libi predelane talenty? Ja jsem zatim zkusila MM a zklamani :/ Ta rotace mi prijde hrozne nepohodlna/neintuitivni a porad jsem nepochopila, jak to vulnerability funguje, protoze popsany to je tak, ale funguje to, zda se, nejak jinak..asi prehodim na BM. Z myho oblibenyho survivala, kteryho jsem verne hrala uz od Wotlk, udelali meleecko, a to proste..ne. Hraju huntera, protoze me melee nebavi a nejde mi. Gib survival back :(

a trochu OT: existuje nejaky normalni (i neoficialni) server, kde by se dalo hrat Wotlk? V pripade neofiku takovy, aby tam nebyla tretina mechanik nefunkcnich, pochopitelne. Dik :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak tak daleko ja nejsem, ja hraju wow od prosince, gze sem dost velkej novacek zatím sem ve stadiu, kdy se poradne seznamuju s mechanikama a mastruju svoji class, gze sem se k hunteni achievu ještě nedostal uplne
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SADAKO: Tohle! Battlegroundy jsou ve For the Children.
    What a Long, Strange Trip It's Been - Achievement - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/achievement=2144/what-a-long-strange-trip-its-been
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Myslim si, ze Sadako mysli takovy ty questy na konci linie, kde musis jit nekoho zabit a v popisu questu mas Suggested Players [3]
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BARTUC: Jsem smíchala dvě věci.
    Na to, abys měl v Draenoru lítáka musíš mít achiev, jehož součástí je loremaster, splněné všechny questy. To mi obvykle nedělá problémy, ale tady byl na konci Spires of Arak dungeon, přes který jsme se ve dvou ani ve třech nedostali.

No a pak je tu rok trvající lov achievů z eventů na mega achiev, za který nakonec dostaneš nějakého draka. A v jedné z jeho posledních částí byly nečekaně ty battlegroundy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: ja jsem původem L2 hrac, gze grind je pro me to nejlepší (precejen udelat 0,01% expu za celodeni hrani je ten spravnej grind)

jinak bavime se o questu na litak, nebo o necem jinym? Ja si zadnej dung ani bg nepamatuju, ale to taky muze bejt moji spatnou pameti :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Ano, treasures, z toho jsem málem rozkousala stůl. WoW není očividně stavěno na to, aby bylo skákačka a dát tam skákačkové minihry bylo takové...k posrání, abych se vyjádřila přesně. Někde byly invisible walls, někde šílel úhel kamery, ZLO.

HOCH2: Mně se naopak líbí koukat na krajinu zeshora, máš lepší přehled a když chceš blíž, tak zaletíš dolů. A teda Draenor jako takový se mi moc nelíbil (graficky). Mám radši jiné krajiny.

BARTUC: Questy nebyly nejhorší, ale když jsem na konci Arrakoa linie zjistila, že je tam dungeon, který v počtu hráčů 1-3 nedáš, tak jsem wowko dropla. Plus mě teda ještě nasralo, že rok plněný achievement prostě nebude, protože v jeho předposlední části musíš do battlegroundu a ještě tam vyhrát. PvP nedělám vůbec, ty battlegroundy byly čtyři a nope.

A grindování mě moc nebaví. Naopak expení na questech jo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: tak to my mame v guilde par HC hracu kteri maji loremastera poctive odjezdeneho :-D To ja mam jen explorera odjezdeneho.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Litani jsem ocenil az pak, kdyz jsem delal loremastera :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja zacal poprve litat predevcirem :-) (prestal jsem aktivne hrat v TBC na 64lvl, pak jsem vzdy dal jen uvodni zony s nove pridanou rasou ), takze zatim jen Outland a Azeroth. Ale uz pri Helfire P jsem diky litani minul spoustu quest giveru mimo huby, takze ted sice litam, ale v podstate kopiruju teren - a) je to zabavnejsi nez vystoupat a lete porad rovne, b) prece jen 150% vs 100% speed je znat :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: fskutečnosti je dnes najrýchlejší spôsob robť jeden random dung za druhým, od 90 do 100 potom robiť bonus objectives
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    tvl 24 novyk, to už vyšla Legion?
    DWAY
    DWAY --- ---
    mj kdyz uz sme u toho, tak si myslim, ze troska toho grindu na litani byl taky super napad.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jinac tady mas trosku sirsi publikum

MMO-Champion - Hotfixes for December 5th, No Flying Poll, DLC #467
    http://www.mmo-champion.com/content/4568-Hotfixes-for-December-5th-No-Flying-Poll-DLC-467
    DWAY
    DWAY --- ---

Litani

24 hlasy od 24 respondentů

DWAY
      DWAY --- ---
      ENDER: jako ze si toho draenoru vice uzijes z otlacenyma hyzdema z toho kone :-D
      ENDER
      ENDER --- ---
      DWAY: jako ze to mam vyplnit hrkanim se na koni po draenoru? :)
      chapu, ze to nekoho muze bavit...

muzete nekdo udelat pls anketu:
      litani:
      - ano hned
      - ano po doexpeni
      - ano za rok jako u wod
      - nikdy, mam rad otlaceny hyzde od kostliveho kone
      DWAY
      DWAY --- ---
      ENDER: a expenim sice stravis tyden, ale diky toho ze pozdrzeli litani, tak si v draenoru stravil daleko vice casu.

Samozrejme pokud te bavi jen raidy a challenge a nedelal si nic jineho, tak chapu proc ti to vadi, ale lidi jako ty je spise mene nez vice.

Protoze preci jen raidovat se da jen parkrat tydne. A zpousta lidi musi cas mezi raidy a challengema vyplnit nejak :)
      DWAY
      DWAY --- ---
      ENDER: coz se stejne otevrelo az dva tydny po launchi, takze zadny spech :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam