• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Od WotLK jsem WoW nesledoval, nevzpomel by jste si nekdo proc zrusili samostatny slot pro ranged/wand?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GIINGGER: Uz nehraju. Respektive, od ty doby co mu vzali manu a dali focus jsem mu uz nikdy nedokazal prijit na chut
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Odbehala ti Loremastra? ;-]
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: u nas se doma obchoduje, ja sem zene udelal posledniho bosse v brawlers guild, a ona me pak patricne odmenila :-D
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    BARTUC: dik, i snaha se pocita
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: doma mi na nějaký achievy prdí :)) to spíš bude odměna jen tak :D

HOCH2: to mně ten titul stačí :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KRYSOID: sorry, pisu to primarne když pisu na mobilu, protože jsem levas. Uz me na to upozorňovalo vicero lidi, ale starého psa novym kouskum nenaucis. Slibuju ale, ze se budu snazit :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: tak tak budes jednotlivyma achivkama aspon :) Pokud potrebujes nejakou extra odmenu, verim ze kdyz poprosis, bude ti doma vyhoveno :-D
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    BARTUC: prosim prosim nedelej to, ja si pak pripadam jako kdyz ctu nejakou debatu infantilniho jedince a vzhledem k tomu ze pises ze mas zenu na matersky to i dokazu pochopit, taky kdyz si povidam s prckem tak mam malej zasek :) protoze vsechno co ve 2 letech rika vylustit je peklo :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KRYSOID: Jeste doplnim, ze tam bylo i plno grindeni - treba uspacaci prasek na demona z ungora
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AKNAMOR: Zase titul Loremastera a epickej tabard s vykricnikem neni zadna velka vyhra :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KRYSOID: neslo pze je to husty :-P
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    jak tu tak ctu debatu o melee huntovi, tak pokud si dobre pamatuju tak 60 hunta epic Q byl kombinaci vseho, range, kitovani, trapy, melee

plus teda nevim jak ostatni a nechci bejt grammar nazi (ani si to nemuzu s tim jak pisu ja dovolit), ale pokazdy kdyz vidim "gze" tak je mi na bliti, prosim neslo by tuhle nesmyslnost nepouzivat?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Je to tak. Ale legie bude pak jen tresnicka. Navic Cata a Pandy odlitas ryhle.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: to já to dodělám, baví mě to teď, jen mě teda mrzí, že nebudu zaslouženě odměněna :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: na druhou stranu, bez do toho. Jestli bude mit legie podobne dobry pribeh jak WoD tak to pujde samo to questeni. A s tim co mas / dodelas ted uz budes ready :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: zda se to byti tak.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jako jo, ono by to asi mohlo fungovat, ale porad je to o tom, ze co sem teda zatím testoval, tak malo kdy mi to vyjde tak, abych po skonceni sd mel plny CP abych mohl hodit nejakej finisher, většinou mi třeba jeden nebo dva bodky chybi a ty potrebuju doplnit pomoci backstabu, kterej ale za těhle okolnosti bych měl na stejnym miste jako SS... mno zkusim s tim nejak zaexperimentovat a spis to vidim tak, ze si dam ss na E a bs na R, protože BS pouzivam minimalne diky tomu, ze mimo SD spis jen stojim a pooluju energii na další SD... Ja si stejne myslim, ze za chvili bude nejakej addon, kterej ti ty castbary bude prehazovat sam v navaznosti na SD... uvidime
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Začala jsem teď intenzivně dělat loremastera, a teď, když mi chybí jen Pandaria a půlka Cataclysmu, jsem si všimla, že v tom souhrnným achievu pro loremastera je už přidanej Legion... takže teoreticky pokud to teď dodělám, tak budu mít asi smůlu, co? Stejně ten titul nedostanu, dokud neudělám i ten Legion?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak namacrovani na tri skilly uz je jen copypaste :)

jinac otestovano a funguje to naprosto spolehlive, jen jsem udelal chybku a je treba specifikovat oba bary ktere se prehazuji

takze macra
    /swapactionbar 1 2

/swapactionbar 2 1

nema se ti tam co posrat, protoze swapbar nema zadny cooldown, jedine co se muze posrat je, ze to pouzijes kdyz mas shadow dance na cd a pak bys musel skocit zpatky pres jeden z tech spellu. Ale kdyz si ty dulezite das na stejne pozice tak by to melo fungovat celkem vpoho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam