• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: jo, dá sa za gold kúpiť item, ktorý ti ich upgraduje až do lvl 100.
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: OK. Zjistil jsem, že mám skoro všechny heirloomy krom mail. Ale jestli pojedu enha/ele v leatheru/clothu asi fakt neva :D
    Jo a ty Hellscreamy mám polearmu, staffu caster a 2h Axe. Takže krom enha shamyho v pohodě.
    Jo dají se nějak upgradovat stávající heirloomy ještě? Koukal jsem, že se změnil popis na 1-90. Dá se to teď ještě nějak potunit abych je měl i ve WoD?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: levelling je veľmi rýchly, hlavne ak máš heirloomy, 50-100 dáš pohodlne za týždeň casual hry tak hodinu dve denne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: boost na 90 už nie je. zrušili ho nejak na jar, keď začlenili WoD do základnej hry
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: ? nerozumím
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Ja jsem se rozhodl pro rostaka hned jak se potvrdilo ze bude mit Thunderfury skin
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak DK si můžu vyzkoušet na AlAkiru lvl 85. Mága bych musel rozehrát a nebo ho rovnou boostnout. No a Shamy by se musel vylevelovat z 50ky. I když to je kráva a to bych možná radši orka.
    No to budou dilema zasej jednou :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: No tak zkusím ho. Ne že ne. Ale potřebuji si nejdřív ty classy trochu zahrát, než si vyberu jednu co boostnu. Největší lvl mám 95 Druida a 91 Wara.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Mel bys mit jeden char boost na 90 a kdyz koupis legion tak druhej na 100. Jeste muzes ted koupit legion a pristi tejden zacit s DHckem ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak nějaký heirloomy mám co tak koukám :) Dokonce asi i nějaký ty Hellscream zbraně (to už si ale nepamatuji :))
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak jsem se nakonec ukecal a ten měsíc než odletím si zahraju. Ještě nejsem rozmyšlený nad tím, co budu hrát poté až začne Legion (pro mě až po té Kanadě koncem září). Pořád přemýšlím DK / Mage / Shamy (enha/ele).
    Koukám se teď co mám za postavy na DT.
    Shamyho mám nejvíš kolem 50ky, DK vůbec a Mage taky ne. Na AlAkiru mám sice DK tuším 85ku, ale přesouvat se mi to nechce.

Kolik tak trvá vylevelení postavy z 1-100 a nebo v případě Shamyho a DK z 50-55?
    A nebude teď někdo levelovat nějakou postavu? Že bych se přidal?
    DWAY
    DWAY --- ---
    A tak nakonec sem neodolal. Pekne to je zpracovane.

DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: no uz celkem davno.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    TRAGED: jizzm v klavesnici!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Oni to udelali, nevim presne kdy, ze clovek potkava v lokacich i lidi z jinych serveru. Uz proste je jedno, na jakej serveru hraje :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ROTTWEILER: Plne zony jsou mozna kvuli nadchazejicimu dataci, ja kdyz hral pred par mesici tak jsem nikde nikokoho nepotkal. Jen duelisty v durotaru :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Posledni veta ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    KALTY: To vůbec neřeš, já začal před 2 týdny WoD a je to pořád dost živé. Na všechno se najde dost lidí. Ono jak je vše cross realms tak jsou ty zóny pořád plné.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mel moznost tankovat jenom s druidem (hodne malo) a s palatem a u toho brutalne ponerfovali healing, takze v tomhel je o dost slabsi... co sem koukal, tak tenhle datac asi bude hodne hrat prim DK, protože jako dps je brutalni a jako tank je totalne insane... nesmrtelna bestie co ma dmg jak dps...
    DWAY
    DWAY --- ---
    I kdyz vlastne meli migitation i predtim, jen se do toho tolik nevalilo asi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam