• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: nevadí, že to marketingová akcia preukázateľne nebola, nenechaj sa vo svojich dojmoch zastaviť faktami.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: dekuju, ze jsi to tak krasne shrnul... ano opravdu jsem prezentoval svuj nazor a je mi opravdu jedno kdo to cely navrhnul, protoze to na me cele dela dojem marketingove akce a neprijde mi to povedene...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: tak ešte raz a tým by som to ukončil... autorom Pandarie a vecí s ňou súvisiacich je primárne Chris Metzen, ktorý je aj autorom takmer všetkých ostatných prvkov lore. Toto tvoje "mne sa to tam nehodí" je asi ako keby si vychvaľoval Othella, ale okrem Desdemony ("lebo tá sa mi tam nehodí, because fuck that bitch"). Inými slovami a jednoducho, je to tvoj osobný problém, že máš rád dráčikov, ale už nemáš rád medvídkov.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: njn me lore nikdy moc nezajimalo, takze pro me byl hlavni rozdil v tom, ze se do hry dostali medvidci, kteri mi tam proste nesedeli...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: Lol

Okej
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: tak ja taky. Ale Deathwing byl trosku zklamani. To uz radsi Onyxku nebo Malygose. (Encounter)
    DWAY
    DWAY --- ---

Jaky je podle vas nejlepsi datadisk ve WoW

48 hlasy od 36 respondentů

ENDER
      ENDER --- ---
      CLAVEN: neresim jak je tam dlouho, ale ze do toho sveta proste nesedi.. celej wow jinak udrzuje celkem kontinuitu, ale pandy vycuhujou..
      ENDER
      ENDER --- ---
      DWAY: ja rad zabijim draky :) to je taky duvod proc se mi cata libil...
      DWAY
      DWAY --- ---
      ENDER: blizz musel udelat zmenu strategie po cata kdy byl brutalni drop hracu. Coz teda, ze zacatku spousta lidi (vcetne me) tezce nesla. Minimalne po prvnim predstaveni datadisku, ale uz jak vysel cinematic tak sem byl hooked. A datadisk samotny byl neuveritelne propracovany :) Rekl bych, ze velmi prijemne prekvapeni po puvodnim hate.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      ENDER: /shrug
      Každopádne je to integrálnou súčasťou toho lore dlhšie, ako kopa iných kánonických vecí, čiže sestim smiř.
      ENDER
      ENDER --- ---
      CLAVEN: nebo blizz udelal zmenu strategie po wotlk...
      me pandy jako datac nevadily po strance mechanik a fungovani, ale ta grafika sveta me proste odpuzuje a prijde mi uplne retardovany zasazeni do lore celyho toho sveta.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      ETHAN: To je aj môj prípad - wuxia setting ma dosť odpudzuje, ale MoP je proste dobrý datadisk, aj napriek pandám.
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      JUDAS: Nikdo neříká, že musíš hrát přímo Pandarena, ale ten datadisk se prostě povedl po obsahové stránce a vlastně i příběhové. Znám nejednoho člověka, co pandy nerad, ale datadisk (v jednom případě dokonce poté, co právě kvůli MoP přestal hrát) chválí.
      WA9NO
      WA9NO --- ---
      CLAVEN: Jo, dobre vysvetleno nezbejva nez souhlasit :)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      WA9NO: Och, aká originálna a objavná teória! To si vymyslel sám?

Niežeby som ti chcel toto strašne objavné presvedčenie kaziť, ale a) pandy boli súčasťou Warcraft lore od 2002 a začali ako aprílový vtip b) Blizzard sa Číne až do tejto miery nepodkladá, lebo by inak nikdy nevydal WotLK (zobrazovanie duchov, mŕtvych, lebiek a podobne je pre Číňanov big no no)
      WA9NO
      WA9NO --- ---
      Pandy vznikly aby se wow vic libilo v asii, nic jinyho v tom nehledejte :-D
      JUDAS
      JUDAS --- ---

z pandiku bliju
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      KALTY: Vidíš. Pre mňa boli pandy najlepší datadisk po WotLK.
      KALTY
      KALTY --- ---
      REFLEX: ENDER:
      Tak jako nejlepší datáč rozhodně TBC. Pak malá pauza a WoTLK a pak už mě nic dlouhodobě nebavilo.
      Největší průser vidím pořád v pandách. Jako myslím to téma atd. Zpracované to je asi dobře, ale pandu a ty Asijský motivy fakt nedám. Prostě to do světa Warcraftu nepatři a howgh!
      Udělal bych genocidu!!!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam