• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VODNIK: Na single target ano, ale na questování je IMHO lepší Affi. Jak jsem psal níže, je ideální na "pouštění draka."
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: affli AoE nikdy nestálo za moc, dej si demo a klidně si ho nech i na single target, aktuálně točí daleko nejvíc
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TRAGED: takze ted ma nejlepsi aoe demonoly
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Affi nemá v podstatě žádné AoE
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: huntardi sou ted neskutecny prasata na aoe... v dungach bezpecne topujou, protože všechny jejich skilly krom snad jednoho mají cleave, takze to je fakt mazec :-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    VODNIK: Tak to delam spravne jen teda v dmg jsem porad poslední, asi v dungeonu kde je hafo addu musím nahodit jiny talenty na aoe

Akorát v dungeonu je asi nezměním co
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: ja vcera bezel timewalk Grim Batol a taky to byl strasny masakr. Ale v trosku jinem slova smyslu. Kdyz sem cestmirum rekl "Jak se objevi ten elemental, tak ten na koho se focusne musi bezet od nej, zatim co ostatni dou do nej a pokud mozno ho zpomaluji" a na dalsi dva elementaly si dotycne dps musely rict ha paprsek na me, to urcite znamena ze musim bezet k nemu, a ten druhy s sebou vzal jeste healera, tak to mi ukapla slza trosku.

A nasadil tomu korunku healer (po te co ten predchozi leavnul) ktery stal v dracim dechu a nadaval ve stylu "aggro! wtf tank!"
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Relevant

PSA: Item not to forget during Demon Hunter intro, Inquisitor's Menacing Eye : wow
    https://www.reddit.com/r/wow/comments/4wrhd3/psa_item_not_to_forget_during_demon_hunter_intro/
    AILAS
    AILAS --- ---
    REFLEX: Já teda s lockem nikdy na nic nečekal, lock má co dělat pořád. Teda když chce dávat damage. Na sólo je dobrý affli a později změna na destro.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: myslíš toho jednotlačítkovýho? Nebo už mu přidali i druhej skill?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: affli je teď docela makačka na sledování, protože obnovuješ dotky na primárním targetu i té soše nebo co nám to dali. Oboje ve správné prioritě a včas, CoA ti nesmí spadnout. A pokud nemáš co obnovit tak DS nebo DL (podle talentů). Lock na nic nečeká, castí pořád
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MEDAN: jo kdybych vedel jak je nudnej lock tak asi beru máka
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja vcera bezel dungeon draenor a byl tam hunter kterej dal asi 40mil dmg zrhruba 10x tolik co ostatni, strasnej masakr

Muze mi nekdo poradit jak hrat toho affliction warlocka, nebo destruction moc to nechapu.

Affliction nahazim 3 dotky a cekam (nebo dam takove to zrcadlo) a obnovuju dotky, nebo stackuju affliction a to je cele? :DD

U destruction dam takovy to zapaleni dotku a pak cekam az se mi nabije ten dark bolt nebo jak se jmenuje.

Celko to je spis Waitlock
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    to vypada jako prilezitost pro meho maga :o)
    AILAS
    AILAS --- ---
    ENDER: Ohledně toho TBC to je škoda. Zkus nějaké čistě TBC neofiko. Třeba Caverns of Time je super - škoda že nic takového ve woltk nebylo. Netuším co s CoT udělali později (hádám, že dneska je na začátku budka která tě teleportuje k finálním bossům kteří budou zrovna spát) ale v době TBC mne CoT hodně bavilo.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: u nas je jedinej problém a to je malo ranged charu, většina hraje meele dps, ale jinak je to celkem v pohode (když se teda sejdem v dostatecnym poctu) uvidíme, jak to bude vypadat po launchi legionu
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    DWAY: jj uz sem ho rano hral :) ale diky
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRACKY_: uz je
    ENDER
    ENDER --- ---
    chtel bych se zeptat na slozeni vasich raidu :)
    zacal jsem to pomalu pocitat a dostal se cca k cislu 15 lidi s tim, ze mame v raidu jen jedno ranged dps a asi 6 healeru, nemate nekdo podobny problemy? :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem vstal v šest abych si založil DH. Stihl jsem to až do BT a musel do práce.
    To bude ještě rozhodování. Nejen že mě začal bavit ten mág, DK (očekával jsem frost ale unholy možná bude bavit víc) no a šaman (enha i ele), tak teď se do toho ještě sere DH :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam