• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: hlavne ze žádný z tech větších demonu nejde ovladnout a ti menší sou strasne picni v porovnani s lockovymi demony
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Takže rogue do PVP neni dobrej nápad? Je to teď spíš PVE classa? Budem hrát 2V2 a googlil sem ňáký video, reddity a stejně se tam každej rozchází
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Ten combat resp. Outlaw spec bude podle me desne napicu, jak rikas ty.. Spolehat se ze na rng ze si hodis kostkou, to uz je fakt bullshit nehoraznej.. Combat byl super taky, nevim proc zrovna tenhle spec prekopali :/
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    J4C0B1M: battlenet, nejjednodušší cesta
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Kde jste kupovali Legion? Asi ho koupim normalně skrz battlenet...

A dokážeme to tu společně vybrat server? Už sem se na to ptal, ale každej tvrdil něco jinýho a jelikož u nás půjde teda převážně o PVP (areny), tak neni to trochu jedno?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Musím říct, že jako warlock si v tom invazním bordelu připadám celkem nepatřičně, všude se motá něco co normálně vyvolávám já. A navíc má teď demo kolem sebe těch démonů tolik, že pár warlocků na jednom místě by početně tu invazi hladce zastínilo :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jj vzpominam si na rozdil kladnych hrdinu mezi ali a hordou:
    succubus quest:
    warlock na ali - prines mi srdce nejakeho zvirete at ji muzem prilakat
    warlock na horde - a tam za humny zije aliancni paladin, jeho srdce bude idealni lakadlo pro sukubu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: ted je to tak, ze assasination top na single target (nicmene s vyssim ilvlem a gearem by se mela sub dostat před assa podle theorycraftu), subtlety je super na single a ma celkem slusnej burst aoe dps, nicmene sustained aoe ma slabsi. Combat je primarne na aoe, ale problém je roll the bones, kde nikdy nevis co ti padne a ten rozdil tam je obrovskej, protože když to to poprocuje dobře, tak ses buh a ostatní specy strcis do kapsy, nicmene když ti to procne blbe, tak ses na tom hur jak ´havoc DH :-D

Ja jedu sub a plánuju ho mainovat i v legionu a ac sem z tech zmen byl takovej rozpacitej, tak se mi to celkem libi... vcerejsi raid sem byl v 90% pripadu dycky mezi top 3 v dps s tim, ze se tam se mnou tocil feral (většinou první), huntard a shadow priest.

Musim rict, ze na rogune se mi ted libi super mobilita a to, ze se da uzasne vyhrat s CD a je to o tom, ze je to relativne jednoduchy na to naucit se to hrat, ale je to hodne tezky na vymasterovani a musíš presne vedet, kdy cd pouzit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: No jéje, to bylo na Vanilla nejlepší, Horda byla multikulti grupa kladných hrdinu naháněná rasistickou alianci plnou zmrdů, co ve jménu své viry chtěli vyhladit vše co se jim nelíbí :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    REFLEX: Rogue je do pve jedna z nejlepsich dps class, subtlety single target, combat aoe aspon tak to bylo.

V bgckach proste zaostava, vetsinou zustavas nekde na objectivu ve stealthu a defendis, nuda... Takovej affliction byl v rated BG skvelej.

Kurva zahral bych si rated bg jako prase :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: /envy
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: na pve serveru me to uplne netlaci :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: To jsou az pozdeji. Specialne v Tanarisu a Barrens >.<
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no ja sem se pak ospravedlnil po te co jsem videl hordacke video.

kazdopadne tato debata nema cenu :) Nevim jaky alik ti ukradl hracky, ale tvuj nazor vuci ali je mi celkem znam ;) Jednou uz to tu bylo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no tys zacal s tim ze aliance sou pussies, a vzhledem k tomu, ze se bavime o videu tak soudim ze jde o npc a ne hrace ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    uh, okej, na tieto pubescentné kokotiny už sa cítim trochu starý.
    môj tato je väčší ako tvoj tato.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: nevim kdo odesel vesmes po ctyrech. Musel to vsecko zachranit jeden aliancni typek :-P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: videl som aj to aliančné, Aliancia sú pussies
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ale jinac vy mate teda solidni historii fuck-upu to be fair :) Hlavne nejvetsi fuck-up called Garrosh Hellscream :-D I kdyz pravda vypada to, ze Jaina mozna brzy srovna latku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam