• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ENDER: Už tak doexpuji starého maina. Stačí tam přileťet, jít AFK a pak jen letět do další invaze. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Lvl 10
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: a od jakyho lvlu jr muzes delat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    v invazich se da docela dobre expit, s loomama mi to vychazi za 2 invaze na 1,5 lvlu.. navic je to hodne slacking party :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jasne no :) Obzvlast kdyz jeste neznam taktiky tak nevim kdy ten hit za pul mega ocekavat :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Kazzak robí nič moc dmg, ale dneska mi jeden z tých fešákov v stage 4 dal obyčajný melee hit za pol mega. To bez healera nedáš, ani keby si bol neviemjaký hustý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: coz je trosku problem kdyz nemas raid no :-D Ale tak funguje to, o to nejde :) Jen sem se poucil, a nechodim za tanka.

Jinac par raid bossu uz zvladnu bez healera. Treba kazzaka, kdyz je dostatecna dmg.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ani keby si bol full legendary, je to raid boss.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jj sou. Akorat ve stavajici sestave je to peklo pro tanka. Za vsecky invaze sem na heala narazil jen jednou. A toho posledniho bosse neselfhealnu ani s mym nabusenym DK mozna kdybych byl full mythic :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict, ze eventy pred release datace se mi celkem libi, navic format invazi je podle me uplne super... clovek se vybavi behem par invazi na 700
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: tak samozrejme!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: dulezite je statecne naskocit zpatky do stealthu, kdyz to je nahodou dobre vybaveny platak :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: no ja ho predtim zariznu, kdyz na nej statecne vyskocim ze stealthu! no a na konci kdyz uz z nej chcije krev ze vsech novych der, mu selze srdce, imho infarkt!
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: pokud zemre alik treba na infarkt, tak je to v poradku. Pokud je mrtvola vysledkem gangovanim jinym hracem, tak ne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: ja s undeadem rad harmonicky poziram mrtvoly aliku, pak si muzu dat pivo miru s cho.. pochopil jsem spravne?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CLAVEN: Ne, myslel jsem mir a harmonii. Pak si to pivko s Cho klidne dat muzes
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HOCH2: Myslíš "treba sa dobre nažrať a všetko ti bude jedno"? :p
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ti, co porad spekuluji, ze Horda nebo Aliance je spatna a my jsme ti nejlepsi, tak nepochopili myslenku MoP a neridi se ji :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    TRAGED: Já radši kořen, ten má míň krve. Krev se špatně pere. Horda jsou akorát tak frikulini.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY,AILAS:
    a) jeden jedinej paladin vs genocida kultistu
    b) Jak rikal Claven - Allince Pussies - koren v Ashenvale vs sneak do Aliance zony - Wetlands :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam