• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A tech zatracenejch seker mi padlu uz asi 8 ;-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    uf to jsem si oddechl
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOKES: to nevim, ja otviram az na 100
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOKES: Ten loot je nahodnej, nedky mi padne 700 nekdy 710.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Vubec na AFKuju, naopak jsem aktivni jak to jde a protoze nikdo nehealuje, tak u raid bosse tak 1 chcpnu. Mozna ze v ramci zmineneho nerfu cutli nejen XP, ale i Shard dropy.
    KOKES
    KOKES --- ---
    ENDER: mě překvapilo když lvlim 94ku, lootnu po invazi truhlu a mam tam itemy o 10 ilvl nižší, než na sobě z invaze předešlého dne. to nerfli i loot?
    na 100 je to 700ilvl.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: tyjo ja nevim, ale ja si myslim, ze tolik invazi sem rozhodne neabsolvoval a mam nakoupeny všechny transmog sety, glaivy obe 725 a tunu dalšího smeti... asi něco delas spatne hele... vzhledem k tomu, ze za jednu invazi udelas celkem v pohode kolem 80 shardu (da se i vic, ale to uz je litacka). pokud si to jen afk farmil, tak je jasny, ze toho budes mit malo, ale nevim. Nemuzu soudit, protože nevim kolik si tech invazi absolvoval
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: je na to addon a davam to na koni.. jeste k tomu obcas udelam bonus objective..
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: pokud muzes litat a mas mapu vsech lokaci pokladu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: ve wod zonach jsou rozhazeny poklady, ktere se daji sbirat, za kazdy poklad je zhruba tolik xp jako za udelani questu, takze se v podstate nevyplati expit delanim questu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Co je "sbirani pokladu" - sem od TBC WOWew v podstate netknut.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: aktualne to dava cca 300-400kxp za hodinu, sbiranim pokladu s rested se da delat cca 1.4mxp, behanim dungu bez rested cca 800kxp..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Coz smysl dava. Tim ze jsou casteji a je jich vic, tak jsou dosazitelnejsi a jejich hodnota devalvovala ;-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: chybi mi tam slovo pokles xp gainu. srr
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Takze protoze se lip delaji, tim ze jsou casteji a ze je za ne vic xp je to nerf?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Jeste jsem s DH nenasetril 4.5k na posledni Flight skill
    ENDER
    ENDER --- ---
    ad nerf invazi: vcera probehl change: jsou 3 kampane misto 2 jednou za 2 hodiny misto 4
    horsi je to v tom, ze doslo k xp gainu o 66% (s loomama od 90-100 je 160kxp misto 450kxp)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jen 280%? :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Dohromady sem dostal necelych 500 shardu. Vubec, jak tu bylo receno, ze za invazni elity je shardu spousta, tak ja dostavam tak 7 za E102 max. Upgrade stoji 150. Takze sem koupil jen Netopyrka, jeden upgrade, abych obe claive mel na stage 3, neck a plast. Zzbyva mi jich cca 98.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ten achiev tam je, ze ubranis všechny oblasti, ale nic za nej nedostanes :-D
    TRAGED: a koupit si ty upgrade nemuzes? pokud si toho uz tolik ubranil, tak musíš mit shardu tri prdele ne?
    ENDER: jde jen o drobnej nerf, ale ve vysledku je to lepsi, protože invaze jdou každý dve hodiny, takze akorát stihnes udelat tri invaze za který das skoro stejne jako předtím za 3 a muzes zase pekne znova jet další tri... imho to je spis boost :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam