• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TRAGED: tyjo i 720 jo? me padl zatim jediny kus warforged a to bylo 710
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Vcera se mi pri otvirani truhel za Invaze zacali "upgradovat" Felshroud casti. Respektive, zprava rika "Item upgraded", ale v realu je "upgradovany" item hozen do baglu a je treba ho prevleci rucne. Uz mam par iL720 kousku.

Leeloominai @ Aszune - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/aszune/Leeloominai/advanced
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    AKNAMOR: Klidne bych se pridal k expeni na alianci, kdybys chtela. S druidem muzu klidne tankovat/healovat
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DREWDARK: to záleží na Gul'Danovi. Se ho zeptej, kdy to rozjede naplno.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    Nikde nemuzu najit presny start Legie? Nebude to zase posunute o den v eu?
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    ETHAN: to s těma hračkama jsem zjistila před chvilkou, takže mě taky čeká expení... ale Alíka bych musela vyexpit úplně celýho, takže to snad asi oželim :(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TRAGED: U příběhu to mám tak rád taky, u věcí, které je možné minout ne. Například během Broken Shore jsem netušil, že mám nakoupit hračky za Hordu, tak jsem musel (samozřejmě nemusel, ale chtěl a mohl) vylevelit další postavu na 100, abych to mohl projít znovu. Za Alianci jsem to tričko a čepec taky minul, ale tam mám postav dost, takže bylo s kým to tam získat.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mo'arg Brute za 20 088 xp. Staci solnout tri a je za ne stejne XP jako za posledni step invaze
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WRATA: Ani ne, protože pořád to je zanedbatelný vůči expům za dokončení invaze.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Solo mob na lvlu 99(obyc trash) je za 8370 XP s rested, vcera byly za 1700. Za moba do kteryho bouchaj dalsi hraci 2954 XP s rested. Vcera 840. Boost za aktivitu docela znacnej
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Opravdu nevidis rozdil mezi,"Precetl jsem si vsechno najednou na wowhead a ted si odskravam seznam" a "XYZ prisel na dasi vec ktera pribyla"?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Takže si to všetko vyspoiluješ na Nyxe? Makes perfect sense.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ETHAN: Ja mam rad socialni slozku hry spojenou s objevovanim a sdilenim techto objevu. Kdyz si vsechno hned vyspoilujes na wowheadu, tak to IMHO ztrati cast kouzla.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jako chtěl jsem napsat jen wowhead.com, ale zase u člověka, který se právě dozvěděl, že existují feat of strength mám přeci jen tendenci být shovívavější. Já si třeba nedovedu představit, že bych šel po achievech (petech, mountech, hračkách, transmogách, ...) a neměl u časově omezených eventů zjištěno, které všechny a jak se v rámci toho dají získat a potom už ne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: To by to nenerfovali, ale bylo by to tak od zacatku. Spise bych rekl, ze to maji naplanovane jako XP gain za 1h, cili cim vic bude invazi, tim nizsi zisk z nich bude, pokud tedy jeste budou pribyvat.

Mate nekdo cisla? Kolik presne bylo XP za invazi pred zmenou a kolik ted? Jak jsem hned z uvodu psal, jedu invaze jen s DH na 100, takze XP zmenu jsem nemel sanci zaznamenat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: (mimochodom to nerfli podľa mňa hlavne preto, že potrebujú ešte niekedy niekomu predať character boost)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MYKEZ: Jiste ze muzu, a kdyz hraju tak to tak i delam. Ale to tu muzem rovnou zavrit a dat do zahlavi - vsechno je na googlu. Kdyz se o o necem nekdo zmini, tak se ho konverzacne zeptam. Precejen, jsme na diskuznim serveru.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: bullshit. Zvýšené XP za moby získaš iba v prípade, že beháš sólo a odlovuješ nezaujímavé noname moby, ktoré budeš biť sám - inak "vďaka" raid postihu dostaneš trebárs 40 xp per mob, keď naňho ktokoľvek iný len škaredo pozrie.

Takže áno, ak si "aktívny", tak akože môžeš dostať za dve invázie viac XP, ako za dve invázie predtým. Akurát je to veľmi o šťastí a to už je lepšie spamovať RDF.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam