• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: jo to sem chtel dodat, ze se hodi mit aspon pomaleho litaka no.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Stačí chytit směr, oni je zas tak rychle nepoloží.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: level na lítání, jinak nemáš šanci se s tou skupinou udržet
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: level na to je vzdycky, ti mobove se stackuji vzhledem k hraci. A vetsina tech minibossu nema nejake brutal aoe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ešte existuje taký hax, že necháte dobehnúť invasion do 4. fázy, vybehnete zo zóny, odlogujete sa, nalogujete sa, vrátite sa do zóny a idete invasion od 1. fázy. A toto dve hodiny, kým sa neresetnú invasions.

Dajú sa tak parádne farmovať xp za moby, aj keď rewardy samozrejme dostanete len raz.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: když na to máš level :( jinak paběrkovat kolem bran
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jj oplati se litat s bandou po minibossech konecne :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Buffli to, teraz je to ešte lepšie ako pred nerfom. Konečne to trafili správne - dostávaš tučné xp za účasť, za afk dostaneš len zlomok.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ok ted pro zmenu dostavam bonusove expy za to kdyz zabiji potvoru vice lidi... Oni to tez meni jak ponozky :-D
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    JUDAS: Cyve to je jak moje stara, kdyz dorazim z hospy... ...az na ten usmev
    DWAY
    DWAY --- ---
    porad je to rychlejsi nez expeni kdyz clovek beha a zabiji elity s tema buffama teda no.
    DWAY
    DWAY --- ---
    hmm tak nevim jestli sou boostle ty invaze. Na lvl 88 mi to dalo celkem malo za splneni.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    ty Armory videjka jsou uzasny

Azeroth Armory: Forging Warglaive
    http://www.youtube.com/watch?v=opKwsJfvG-E

Azeroth Armory: Forging Doomhammer
    https://www.youtube.com/watch?v=pNORIg5FWAg
    DWAY
    DWAY --- ---
    s tema buffama se to celkem da
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ETHAN: Jo, po googleni jsem dospela ke stejnemu zaveru a napsala jsem si nejakemu magovi ktery byl tak hodny a zadaco me portnul k pandam :) Delat celou tu linii na lvl 3 garrison se mi ale fakt nechce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: shit a ja zrovna odletel z SW :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    GIINGGER: Rozhodně v Pandarii v hlavním městě. Z Ashranu se dostaneš sice do pár hlavních měst (chybí tuším TBC města, ale možná jsem je tam jen neviděl), ale z hospody u pand se dostaneš do všech hlavních měst na Azerothu, do Shattrahu a do starého Dalaranu. A z toho Dalaranu se dostaneš do Caverns of Time, tedy Tanarisu a samozřejmě odkudkoliv vede portál do SW/OG, tak z těch vedou zase portály na různá Cataclysm místa.

Takže hlavní hospoda v MoP jako HS + Garrison level 3 a její dedikovaný HS vedou a pokud to nový Dalaran nedovede trumfnout, tak povedou i dál.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: dostávam takmer 2x za fázu

keď chce niekto ešte trochu viac exploitovať, tie buffy, čo dostaneš pred Broken Shore scenariom, sa dajú získať na ľubovoľnom leveli - dojdeš na miesto, klikneš na itemu a dostaneš na 60 minút dmg proc buff, ktorý ti umožní twoshotovať elity v invázii
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: super du to zkusit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam