• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    BARTUC: a to je to co mě nebavilo.. Mě bavil právě ten minimalistickej charakter wowka v nižších patchích... Líbilo se mi mít pár tisíc goldů a připadat si jak král.. A když něco kupovat tak si to fakt rozmýšlet. Teď? ..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JUDAS_PRIEST: me bavilo to první staveni a questeni ve frostride a gorgondu, ale delat to xkrát uz byl oser pak to logovat kazdej den taky nebylo ono... ale tak nejak sem si z toho udelal rutinu, ze sem loknul, prolognul 3 chary coz zabralo třeba 5 minut a sel hrat
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    V tomhle jsem taky socka, garrison mě nebavil absolutně.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    GIINGGER: wtf? 26k 40k? ja vzivote za tech x let co hraju wow nikdy nevidel vic nez 20k :o)) ted se blizim k teto hranici znovu se 17k...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER: Garisson. Ja sem teda extremne linej co se vydelavani penez tyce bez sebemenšího zajmu tomu věnovat cas a aktualne sem na cca 320tis s tim, ze sem dal 200 tis za challenge mody. Stacilo jen jednou denne loknout a poslat mise. Typek od nas z gildy, kterej ma tusim 13 100lvl charu s full garissonama ma ted něco kolem 3m :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Od Warlords existuje "legacy content buff", ktorý totálne trivializuje všetok content s výnimkou Pandarie. Počítam, že v Legion to posunú o ďalšiu expanziu.

Každopádne akýkoľvek raid až po koniec Cata si dá čerstvá 91tka s prstom v riti aj na 25m HC.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: musis si uvedomit, ze to je 3 datace zpatky :) Pokud ty raidy nemaji nejakou wipe mechaniku, jako shadow trapa nebo mind control, tak te tam nema co zabit. Nejhorsi je pavouk ve firelandech. Ti mali pavuci ti davaji stun a ten velky te neni schopny uhryzat :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: garrisona mi za poslední rok vydělala cca 3M, i po nákupu herního času cca na 14 měsíců jsem pořád víc než mega v plusu. A i teď po nerfu vydělávám cca 50k měsíčně (enchanty, potky, gemy)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ta ONYX byla test, kdyz ji "vytrahli" do WotLK na 80lvl a osobne sem necekal, ze to bude az tak EZ mode.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: chod rovnou 25 HC. Az mozna cata pokud neznas tak 10 HC
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem si s DH zacal SOLO prochazet Dungy a Raidy co me minuly, nebo za ne nemam achievement.

ONYXIA 10man lvl80 - solo na 3 rany, sem zvedav kolik vydrzi na 25man :-)
    C'THUN - dokonce me dvakrát spolknul nez jsem se zorientoval, pak sel na jednu hozenou claivu :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: garrison. Nez to nerfli tak se sem vydelaval par tisic tydne. A to sem taky casual, ti co se do toho poradne opreli sli do desetitisicu...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Twe, to mi reknete, kde ty goldy berete) ja jsem teda velmi velmi casual hrac, na mainovi mam ted asi 26k. Ale vubec, i kdyz jsem aktivne hrala v dobach firelands na drakthulu, tak si nepamatuju, ze bych nekdy mela treba vic jak 40k. What kind of sorcery is this?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    diky vsem :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ajo nazev mounta je drake ale item se jmenuje jak pise VODNIK: Idealne sehnat nejakeho alchymistu co to ucrafti a sehnat si matros sam pokud chces usetrit

Vial of the Sands - Spell - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/spell=93328/vial-of-the-sands
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: Vial of Sands a pohybuje se kolem 42-45k, jeden čas býval i pod 32, ale teď je v oběhu tolik goldů, že všechny ceny šly nahoru
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: sandstone drake ted ho nekdo nabizel u nas na serveru za 45k
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: a netusis jak se jmenuje a kolik priblizne stoji? Nechci do toho cpát nejak moc penez, protože to je jen na chvili pro kamose.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: koupit na AH?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    idealne litaciho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele dotaz, jak nejjednodušeji seznat dvoumistnyho mounta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam