• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jdou solovat MoP HC dungeony na 100 na achievy?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: Když lootnu BoP plate, který nemohu nosit a nemám v kolekci, tak se nepřidá?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Někdy stačí naznačit, někdy ne. Jsi nejlepší a už o tom nebudeme mluvit. Tedy alespoň ty po dobu 3 dnů.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CLAVEN: Čti a pak se vysmívej. Ten text říká, že když je tam jen jeden hráč, chová se encounter jinak. V tomto případě tak, že je timer na roll 10s.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Protože jeden ho šimrá míň než dva, neasi! ;-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jo ale kdyz je jen jeden hrac, je tam delsi timer na to otoceni.

ale jo, mels pravdu kdyz to solujes dmg je zanedbatelna.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    povedz mi, že si robíš srandu alebo len tak trolluješ, lebo inak už fakt neviem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    tyvole :DD však to je tá mechanika, že keď je niekde viac hráčov, tak sa pokúša otáčať na tú stranu. A keď je počet hráčov 1, tak sú naraz len na jednej strane (ak teda nestoja v strede, lebo aj to sa dá). Strašná záhada :DD
    DWAY
    DWAY --- ---
    fakt ze jo
    With only one player in the encounter, Deathwing is always attempting to roll left or right. He will roll 10 seconds after the Deathwing feels players on his side. He's about to roll! boss emote.
    takze nejakym zpusobem zavisi na poctu hracu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    /facepalm

A nebo mozna jen neni moc dobra :-D
    Toto bude asi tá záhada, sorry.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jo, běháš tam jako idiot :) je to možný s těma spellama, já jsem třeba kvůli shannoxovi schovávala elementála...
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: jeste to muze byt tim, ze to je ve dvou tezsi. Protoze obcas to maji osefovane ze kdyz je clovek sam, tak to nepouziva vsecky spelly. Vsiml sem si, ze jak umrela tak sem musel daleko vic prebihat ze strany na stranu. Normalne tam je skoro 10s cd a takhle tam bylo 5 nebo 4. A nebo mozna jen neni moc dobra :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: já dám spine na 25hc s magem úplně v pohodě, přes ice barrier se dostane máloco a když jo, tak už většinou doběhne cd, a to to sóluju a v ohni taky stojím.. Problém tam vidím spíš v tom, že mě to moc nebaví :D takže mount asi nebude
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: rogun ma selfheal. A porad si nezminil jestli HC nebo ne protoze to je celkem rozdil na spine :)

ale jak rikas hrajes rogunu, ja rogunu mam level 1 v ironforge uz asi 3 roky a tim moje znalost rogun konci :-D Za DK muzu stat v tom ohni a cekat az se objevi vsecky slizky a mezitim ho nechat rotovat a taky se mi nic nedeje. Ale zena tam parkrat umrela na dmg.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: ja zkousel normal ogrimar a u prvniho bosse ze me zustaly jen boty.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    /shrug

Hráme inú hru, evidentne. Za mága netuším, ale za rogunu ma v DS25 nemalo šancu zabiť nič okrem zhodenia.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: taky neni pravda, kdyz sme nemeli zadneho healera tak to zenu (maga) parkrat zabilo na lvl 100. Zase mluvim o 25 HC a o te dotce.

Pokud jdes na normal tak to je uplne o necem jinem samotrejme.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: 25 HC? To si musim zkusit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: zkoušel jsem solovat Mythic ToES a ani omylem. HC by asi šlo, ale podle mě Panda Mythic raidy solovat ještě moc nejdou, až na pár bláznivých DK co to měsíce ladí a pak exibujou na YT :-)
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    BARTUC: V tom případě co se počtu goldů týče jsem pořád v 1.12.1 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam