• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak hned na levelu 102 si muzu udelat tank artefakt, tak se pak rozhodnu v cem to jde lepe.

Ale hlavne ja jsem tvrdohlavy a uz jsem vesmes rozhodnuty, ze budu expit v holy, takze pokud by neprisel nekdo s nejakym superpadnym duvodem, tak si budu expit v dps i kdyz to pak bude trvat dele vylepsit tank artifact. A taky planuju dungovat v tanku, coz znamena ze relicy z dungu pujdou do tankovaci zbrane.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    Tedy pokud se questeni stane obtiznejsi a z ospale AoE srandy bude zase potreba trochu hlidat agro a sem tam vytahnout nejaky ten CC, tak za me jedine dobre
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: taky jsem to cetl. v tom pripade to s magem asi nebudu mit jednoduchy :o)

btw. ted jsem zjistil, ze (pokud to dobre chapu) bude mozne zacit levelit v kterekoliv zone, protoze questy se skaluji podle levelu hrace. to se mi libi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: dle informaci co sem nasbiral bych doporucil expit v tanku, hodne si usnadnis život prej...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ano, meli udelat jened Garrison per account. Takhle si z toho vsichni udelali farmu ;-]
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MEDAN: Celej ten garison mel bejt account wide.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    a hlavne ty veci na zvysovani ilvl followeru mely byt uz davno account wide.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jj garrison byl ze zacatku perfektni. Problem je ze po par tydnech a altech se to strasne ohralo. Super napad ale meli to udelat vice alt friendly.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ja jsem ho "objevil" akorat koncem minuleho tydne a je to super oziveni.
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M:
    TRAGED: garrison je porad celkem dobry na dohnani profesi. Daji se tam tezit doly a sbirat kytky. Samozrejme ze nekoho kdo to delal cely WoD uz to moc nebavi, ale pro returning hrace to asi stale bude mit smysl.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak mi to je jedno, ja mainuju tanka takze sice budu expit v dps ale ve vysledku budu cpat veci do bloodu a dpska pujdou na druhou kolej :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: tak to je asi idealni, ze je ted legion, protože tam to bude vse zase jinak :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: V Garrisonu musis delat vsechno, protoze upgrady jou pekelne drahy, z pohdeu TBC hrace.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: jo ale já jsem ještě nezkoumal jak se upgreadujou ty itemy, jestli je to nutný/dobrý, najdeš lepší, daj se vylepšovat všechny, co k tomu potřebuješ, jaký profky vůbec od TBC vznikly. V Garrisonu jsem byl, ale nevim co mám dělal, jestli questy nebo něco jinýho, zase co k tomu potřebuju. že zmizela resilience a místo toho je tam něco jinýho atd, jak fungujou honory, areny atd v sezoně a blabalbalbla :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jojo, všude pisou, ze unholly bude top dps, ale kluci od nas z gildy hodne nadavali. Ja na nem mam nahrano minimum, takze me neber za slovo, ja jediny cemu trochu rozumim je roguna, protože sem na tom jak J4C0B1M: snazim se dohnat vedomosti a znalosti, ale absolutne nezvladam :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    J4C0B1M: ono je asi dulezity si rict na co konkretne hledas addon? co chces aby delal, nebo zjednodusoval atd?
    v pvp ale taky neporadim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mi se ani nezda. Unholy je docela slusny uz ted a vypada to ze bude s artefaktem zabijak. Du si nastudovat jak na tom je frost.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DREWDARK: dik moc, já jsem totiž úplně v prdeli :D obvykle hry hraju od jejich začátku a strašně aktivně se o ně zajímám a pak radím kámošům, hledám tipy a triky, koukám na pro videa, čtu články, thready, učim se atd, ale tady mi to připadá, že jsem naskočil na rozjetýho Šinkansenu a informační šum googlu mě tak ňák odradil abych něco hledal, je toho strašně moc a vim, že bych všechno co chci vědět našel, ale jsem úplně demotivovanej :D
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    J4C0B1M: ElvUI - kdyz se nakonfiguruje, tak uz moc addonu netreba. Potom klasika - DBM a GTFO pro PvE. Ciste PvP addony nepouzivam. A hromadu ruznych utilitek k tomu samozrejme, podle toho co zrovna delam
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Jaký používáte addony pls? Pokud se rozlišují, tak bych potřeboval spíš na PVP, co je teď in?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam