• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Takze nakonec stejne budu mit vsechny 3? To je docela logicky no :D Nevim proc jsem myslel, ze bude pruser pak ziskat jinej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: na 102 mas moznost získat druhej artifact weapon, takze nemá smysl to resit.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja s palatem začal dělat retro artefakt ale radši bych prot jde quest zahodit?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Kompletace sbirky mountu ;-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUCUBIS: je to k necemu dobry?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    predstava, ze u vsech postav vytahnu profese na maximum, zda se nyni byti lehce fantasktni .... ehmmm, bude to sranda :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    World of Warcraft: Legion — The Fate of Azeroth
    https://www.youtube.com/watch?v=-_bdvyWv_aQ
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KID_MCHUTT: jak jsem to pochopil u maga, tak na artefaktu mas v podstate dve cesty kudy ho levelit (davat tam ty skilly). pve a pvp.
    ENDER
    ENDER --- ---
    nejvic pobavil nas healer, kterej mel v sedm rano level 105, kdyz rikal, ze si neprozretelne vzal jako prvni artifact healing staffu a pak se tam s tim asi 2 levely jebal, protoze pri prepnuti do shadow staff zmizi :)

ja si udelal na palatovi prot artefakt a expim v protu, zatim to vypada super, vzdycky na sebe natahnu 5 nepratel a odchazim s full hp :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: vubec, lore wowu me proste nic nerika... precetl jsem mraky fantasy knizek, ale v ty hre to pro me proste neni lakavy.. me u wowu drzi mechaniky hry, znam vetsinu specu, studuju taktiky na bosse, obcas vymyslim vlastni atd.. to jsou zase veci, ktere nesledujou jini lide.. kazdy si proste najde neco
    posledni hra, kde jsem sledoval pribeh byl asi icewind dale 2...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: To fakt nechápu, to tě vůbec nezajimá příběh?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: tak to nemyslim, je tam celkem pekne zpracovano jaky zlaty skily brat a tak. Minimalne pro inspiraci je to fajn a clovek se vyhne zbytecnymu resetovani. Nicmene je to v podstate tak, jak sem si puvodne chtěl ten artifact tunit, takze pro me nic nového, ale nekomu to muze pomoct...
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: kdybych mohl, cely to probehnu pres dungy... expeni ve standardnich zonach je pro me smrt. bohuzel je to efektivnejsi a jeste se pri tom daji sbirat resources..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Přesně! Přece by jsi to nehrál! Vem to rovnou podle checklistu!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Je to zpracované pochopitelně. A je to v podstatě návrat ke kořenům :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KID_MCHUTT: ja bych si minimalne precetl guide na nejefektivnejsi moznou cestu. Na wowhead to je celkem pekne zpracovany.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jsou tam ty artefakty nějak rozumně vysvětlené nebo je potřeba si přečíst nějaký guide?
    SLAVNAR
    SLAVNAR --- ---
    jak respecnu artefakt? jsem zjistil, ze na to jdu od zacatku dost blbe
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mě se to zatím líbí, hrál jsem teda v noci sotva 90 minut, ale žádný problém (což po katastrofálním startu WoD fakt oceňuju). Startovací quest na artifact je pěknej, sice u warlocka hodně dlouhej (ostatní classy už dávno levelovaly a my se furt plácali v Dalaranu) ale líbil se. Dal jsem si jako startovací zónu High Mountains a designově pěkné - moc jsem tam toho jinak ještě neprošel
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Tak co vážení, stojí to za to abych si to vůbec kupoval?:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam