• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SUCUBIS: tak on to hral v dobe, kdy zadny tracking, vyjma miningu a herbalismu nebyl. Popr. jeste hunter mel tusim track beast, takze se fak blbe questovalo. Ted je to sranda i pro anglicky nemluviciho, bo skoro vsude te ta sipka na minimape navede :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HOCH2: :D tak zle na tom nejsem, ja vyuzivala addony co me ukazali jdi tam a tam zvyraznili zviratka, co jsem mela sejmout
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SUCUBIS: Tenkrat v guilde jsme meli rouga, co neumel ani I am, takze to resil tak, ze vzdy sel nekam, kde dobre to dobre expilo a tam zustal dokud mu to davalo expy. No a na zacatku, pokud jedes za lidi, tak v Elwin forestu nedelas nic jineho, nez zabijis prasata.
    Bylo to takove rypnuti :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HOCH2: ted nechapu :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SUCUBIS: To muselo byt zabitych prasat v Elwinu :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Taky mame v gilde typka co si ani nedokaze prelozit quest a zvlada :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    SUCUBIS: tak to zni fer ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    JUDAS: v guilde jsem jen ja a manzel, hraju to uz 6 let, na vetsinu jazyk neni potreba, nebo je moje pasivni znalost dostacujici
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    SUCUBIS: jak to muzes hrat? To mas v guilde mentora/prekladace? :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SUCUBIS: a vyzvedla sis je po vyrobení? Pak je uvidíš normálně v seznamu followerů a můžeš je posílat na mise
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    VODNIK: a co ty lucisnici ? vyrobila jsem 4 a nikde nejsou :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SUCUBIS: posíláš je na mise stejně jako v WoD garrisoně a jednoho si můžeš vzít s sebou jako bodyguarda (taky totéž jako ve WoD).
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: tak ten tunel tam byl už ve WotLK :-) A skočit dolů by neměl být problém, stačí ti glider a doletíš tuším do Aszuna, aspoň mi to někdo radil jako zkratku. Ty východy v class hall zkusím najít, já se odsud pravidelně nemůžu vůbec dostat - ta warlocká zóna je ukrutně nepřehledná
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jelikoz ja a anglictina nejsme kamaradi a nikdy nebudeme, mohl by mi nekdo rici, jak funguje ta nova hall ? uz mam followery a rekrutovala jsem lucisniky, k cemu mi ale jsou ? ja to porad nejak moc nechapu
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ja tam byl parkrat s gildou kdyz uz sme byli utahani z questeni. Ale normaly sou strasne jednoduche
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: jj to sem nacetl, ze krome ukonceni story linky v lokaci nemá smysl tam lezt a taky se toho drzim.

VODNIK: mno nevim jestli je to i v jinych class hallech, ale v rouge sou normalne unikovy vychody, který te portnou ruzne po dalaranu. Proste klasicky mačkátko, který když zmacknes tak puf a ses na druhy strane dalaranu. Nasel sem zatím dva, ale asi jich tam bude vic.

Co se mi ale mega libi je tunel, kterej vyvadi stoku z dalaranu pryc a normalne tam muzes koukat do prazdna :-D dneska zkusim skocit dolu :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: teď teda vůbec netuším o jakých únikových místech mluvíš
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: do dungů není kromě závěrečného questy v zóně moc důvod chodit, expy nestojí za nic. A pokud nejsi tank/heal tak čekáš celý večer - včera jsem to vzdal po cca 2 hodinách, kdy jsem mezitím udělal komplet Highmountain
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TRAGED: "milý"! ale tím to nebylo. mě to kicklo okamžitě po loading screenu toho dungu. to byl spíš nějakej bug

BARTUC: do těch dungeonů můžeš od 100 lvl (já to zkoušel včera na 101)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: souhlas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam