• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MEDAN: Prehled jsi drobne, ale dulezite slovickio "zas" :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    I kdyz se divam, ze starsi naga uz klesla na 1800
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: razer je fajn, ale pokud clovek nechce davat 2500 za mys tak funguje dost dobre i
    https://www.google.cz/...rceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=trust+gxt+166+mmo+gaming+mouse
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: sorry ale to je jak kdybys napsal ze se ti nelibi boj tygra a kralika :) Pokud mluvis o TESO tak to uz je davno prohrane. Ma to par hracu kteri tomu zustavaji verni, ale nemyslim ze by tam byl jakykoli boj :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TRAGED: to neni makro klavesnice. to je (s defaultnimi windows drivery) normalni numericka klavesnice. num1 na klavesnici = num1 na mysi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MEDAN: ja si zas nekdoazu zvyknout hrat makro klavesnici a jedu si stare osvedcene Q a E na nejpouuzivanejsi skilly a pak kombinace CTR, SHIFT, ALT + 1-5 na to dulezite
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Tak to se lisi Classu od classy a update od update. Byvala doba super PvP comb ktera dokazala pekne prekvapit, takovej Inff+Destro Warlock! Moc me bavilo koukat na gangery bezvladne cekajici ve stunu az se doplaca Soul fire nasledovanej Soul burnem :-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: porid si mys neco jako razer naga, kde mas numerickou klavesnici pod palcem :o) na rotaci zakladnich spellu je to genialni. ja uz si nedokazu predstavit hrat bez toho...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Na PvE máš pro každý char tabulku priorit pro jednotlivé ability - třeba na icy-veins je to pěkně zpracované. V PvP to takhle moc nefunguje, ale moc to nehraju takže tam si jistej moc nejsem
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRAGED: to je mi jasný, ale myslel jsem to jestli existujou ňáký postupy jak vytočit co nejvíc dmg - jestli jsou ability co výrazně boosti jiný ability + další jiný abi a když je dáš po sobě tak to udělá bla bla nebo jestli mají abi jen specifický vlastnosti a je na tobě kdy uznáš za vhodný je použít na něco/proti něčemu, hrál jsem zatim fakt málo, tak nevim
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Kpt. Zjevny rika - PvE je o endurance, PvP o Burst DMG. Navic, v PvP obecna rotace moc nefunguje, protoze zivej hrac se chova nevyzpytatelne. Tazke jsou ruzne varianty na ruzne "typy" hracu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    J4C0B1M: v PvP ani nikdy neexistovala pokud je mi známo
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    VODNIK: v PVE nebo i PVP?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    A jinak něco jako rotace už cca 3 datadisky v podstatě neexistuje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ELEMENT_LEAD: je to normální a je za to i achiev. Na druhou otázku se nedá odpovědět, záleží na postavě. Po posledním zjednodušení používám třeba u locka v rotaci v podstatě jen 3 spelly, ale dalších cca 6-10 věcí s delším CD se k tomu připojuje podle potřeby
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    J4C0B1M: aha, tak to je v klidu. ja jsem docela linej, ale mackat 1,2,3,4, alt+1 jeste zvladnu :D (5 uz je moc daleko, tam se mi nechce :D)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ELEMENT_LEAD: tipuju tak 5 :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Noob dotaz. Je normalni mit postavu na stejnym serveru na obou stranach?

A jeste vic noob dotaz :D Kolik skillu je normalni tocit v pve end game skill rotaci, aby clovek nebyl za lempla? Staci dejme tomu 10-15 nebo je potreba 2x tolik.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    J4C0B1M: ted tam taky questim. a ta harpuna mi prave taky pripomina par questu z wotlk, kde bylo neco podobnyho. o tom achievementu vim, chystam se na nej :o)
    a btw. stormheilm mi pripomina grizzly hills a storm peaks
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MEDAN: mně to trošku připomínalo to moje poslední TBC, trošku jsem teď udělanej z gameplaye, questy zajímavý, lokace hezký, ale nejvíc se mi líbí ty poklady, mám rád tajná zákoutí v mapách a to jsem zatim jen ve Stormheilmu :D A taky ty místa kam se dá dostat pomocí tý harpuny (nebo to bylo už dřív)

Byli jste v té obrovské soše/věži ve Stormheimu? Byl za to achivement a chvíli jsem si myslel, že to bude trolling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam