• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: AP jsou jasné, ale ty dungy mi momentálně jako priorita zrovna nepřijdou. Ale prolezu to stejně, už jen ze zvědavosti :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Suramar je nejdulezitejsi zona ve hre(zatim teda). Jak pribehove tak herne. Jednak je tam ze zacatku hromada AP k ziskani, at uz z questu nebo sbiranim treasures. Co je hodne dulezite je tu zonu projit na maximum a otevrit si ty dalsi dva dungy coz je The Arcway a Court of Stars
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak mi levelování přišlo poměrně přehledné tak po dignutí 110 jsem docela zmatenej - mám daleko víc questů než předtím a vůbec mi není jasné co je vlastně priorita pro budoucí raidování. Zatím mi přijde, že z normal dungů v podstatě nic nepadá, lepší equip je za world questy a hlavně crafty. Což je docela zvláštní a od klasického chození dungů odrazující - dokud nenaberu 810ilvl (což bude v podstatě hned po první návštěvě AH) tak to nemá zdá se vůbec smysl řešit

A k čemu je mi dobrej Suramar zatím netuším vůbec :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Mě v Stormheimu potěšili havrani Muninn a Hugginn, evidentně někdo z designerů hrál The Secret World.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja se nemuzu dostat do Warloci order hally, prej ma lidi vic problem, nemuzu kliknout na ten portal

Jinak affliction warlock nakonec sranda vyvoval takovyho toho AOE peta a davam treba 5 mobu najednou
    ENDER
    ENDER --- ---
    zitra by prej mela vyjit aplikace na management order hall, tak jsem na to zvedavej
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Me se to nechce vubec pripojit k BNETU musim se logovat do vsech her primo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PEDROBEAR: Pokud chceš pokračovat dal kde jsi skončil, tak zadnej bonus nebude. To býval resurrection scroll, který už ovšem neni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PEDROBEAR: neni duvod proc by se nemelo prenest, s recruitem jsou spojeny nejaky bonusy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nemluvě o tom, ze to jsou zjevně server lagy. Ping mi nejde přes 50ms, což DDoS v podstatě i vylučuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Jenže teď se ti vrátily starý páky s dětmi, co mají prime pravé až od těch osmi ;-) Nebo jako já nejdřív od půl 10.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    kdyz sem nehral od wotlk, je nejakej rozdil kdyz me recruitne friend a koupim si datadisk nebo kdyz si ho koupim sam? Tvrdi mi kamos ze se vsechno prenese a zustane vcetne mountu / achievmentu atd.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIGEM: no me jde hlavne o aktualni content, tzn mythic dungy... ja vypotim tak 200k a nas priest 250 a drood asi jeste vic...
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    ENDER: me druid ted nejak neba, a to mam za nej neco nahealovano, zkusil sem holy priesta a ten je super, bavi me moc, restoshamika sem este neprubnul
    ENDER
    ENDER --- ---
    jak se vam zatim zdaji healeri? u nas zatim uplne rulluje drood... s palatem mam brutalni problem, ze jakmile lidi pobihaji a musim taky behat jsem uplne v hajzlu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jako nesvadim vse na ddos. Treba pulhodinove fronty na silvermoonu urcite ne :-) ale ty vypadky sou prilis narazove. Vzpominam si wod a panda lagovaly cele odpoledne většinou prave kdyz lidi přišli z prace. Tam sli videt, ze nestihaji blizzmeni
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: ddos nemusi byt nutne na hru. Naopak mi prijde ze cili spise battle.net a urcite tam nejake utoky jsou. Treba v patek to zaclo zlobit presne v 8:00 vecer. Docela nahodicka. Kdyby to byla zatez tak to nejede od 5ti kdy prijdou lidi domu z prace.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Neni to DDoS. Azsune jede v pohodě. A naopak třeba v Armory se neupdatnul equip od spuštění Legion. Proste jim jen nestíhají servery.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Mno, je fakt, že takhle to blbne fakt málokdy oproti WoD, akorát jsem byla zrovna uprotřed eskortovacího questu, tak mě to kopání lehce otrávilo.
    Jsem akorát doteď nepotkala v podstatě (blblo mi to asi do tří) několikahodinový soustavný DC.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Ja hral bez problemu az do 3am
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SADAKO: Presne stejne to odpojovalo i me, vzdal jsem to a sel spat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam