• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: k tomu to ale nikdy sloužit nemělo.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: BARTUC: Appka se bere prihlaseni z jinyho mista takze misto toho aby sis uprostre dungy nakliknul misi tak dostanes logout.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VODNIK: jestli máš v mobilu nějaká citlivá data, jsi blbec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: ne. jako že mi ukradnou telefon a já už se pak nepřihlásím a budu to muset složitě řešit, chytrolíne. Nejjednodušší varianta odpovědi bývá většinou správná.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: asi tak :-) Pokud by mi ukradli mobil, tak že tam Blizz autentikator je fakt to poslední co mě bude trápit
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jako, ze ti ukradnou mobil, taky ti daji keylogger do pc, aby ti pak ukradli goldy, ktery dnes ani neprodaji? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: combat ally - typek co s tebou beha po mape a levli s tebou.

Jinak OS mam android. Obecne to funguje dobře, všechny funkce ok, ale notifikace nechodi a když se prepnu do jiny appky, tak po navratu se mi cela aplikace nacita znovu a zase musim vypnout sfx pokazde, když do apky lezu... ale to prikladam debilite svého telefonu a starymu androidu (Samsung s3 a android 3.4
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    nevíte pls co dělá to assign/unassign význam slova chápu, ale co to dělá, vidim teďka Lorda Joracha v Available a můžu ho odebrat

BARTUC: jaký os?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me to notifikace nehaze, ale asi z toho duvodu, ze z ty appky dycky uplne vylezu... testnu na se zaplou na pozadi a uvidim
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VODNIK: tak já na mobilní autentikaci přejít nechci - mobil mi ukradnou snáz než autentikátor doma v šuplíku
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ne
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    vždyť notifikace si můžete nastavit v nastavení telefonu ne? respektive někde kde spravujete všechny aplikace
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: A nemáš je defaultne zakázané?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KID_MCHUTT: mám, ale už dávno jsem přešel na mobilní autentifikaci. A notifikace mi to posílá
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: tak na androidu je jediné nastavené - zvuk. Nic víc a notifikace to neumí.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jo žádnej flame a OT přece, ale taky mi na desingové hračce chodí všechno co by mělo, štěstí že nemám pravej telefon :D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Je to tak, debaty Android versus iPhone (nebo ty Windows) si nechte jinam. Ale co kde v appce funguje a nefunguje samozřejmě pište. Buď se aspoň zjistí, co nemá cenu zkoušet protože to na jednom či druhém OS nefunguje, nebo vám třeba někdo poradí, jak to zprovoznit, i když myslíte, že to nejde.
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    KID_MCHUTT: Co ma kdo za telefon asi neni predmetem debaty :) Nicmene appka notifikace ma a pouziva je. Mozna jenom mylne predpokladam ze kdyz to ma jedna verze ze by to mela mit i dalsi a rozsirenejsi platforma. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak hlavně že ti na něm všechno funguje jak ma :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KRYSOID: aha, tak já mám telefon a ne designovou hračku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam