• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: jojo udelal jsem si holy palata a je to strasnej pruser, max vypotim za boss fight 200k hps, zatimco drood 300 a holy priest 250 a to jeste musim byt blizko spoluhracu kvuli mastery...

navic se soucasnym systemem artefaktu je uplne napicu switchovat chary..

kde jsi to cetl?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Protoze VDH neni v platech, ale jen v kuzi a jako takovej ma mitigaci aktivni, silne zalozenou na skillech a statech a musi se tedy vic ohanet. Coz ho treba pro me dela mnohem zabavnejsiho.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ne, mam na mysli to, ze jako tank nemá dostatečnou mitigaci na to, aby byl schopen vydrzet velky spike dmg. Healerum se to prej desne blbe healuje. Ale nevim, sam sem v Legionu ještě ani netankoval ani nehealoval
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Tak jde snad o to aby udrzeli aggro a ne meli dmg v oblacich, od toho tam jsou snad DPS :-) Nebo mas na mysli Demon spikes?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No hodne ctu ze holy palat je naprdlat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: tyjo na vengeance dh si desne stezujou naší healeri, ze vůbec nedavaji spike dmg
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC,REFLEX: Vengeance Demon Hunter ;-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    REFLEX: mage s blinkem :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: mel bych stejnej dotaz i na tankovaci classu :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co myslite, ze je ted nejzabavnejsi healovaci classa?
    DWAY
    DWAY --- ---
    World Of Warcraft: Legion Sold 3.3 Million At Launch | Rock, Paper, Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/2016/09/08/world-of-warcraft-3-3-million-sales/
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw prisli ste nekdo na to k cemu je pvp gear ted? Nema zadne pvp bonusy a vetsinou mi to ukazuje 805+ zatimco normalni gear uz mam 830+ (z world questu)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    J4C0B1M: muzes mrknout na nastenku.. tam je par udaju o tom kdo kde hraje..

A na vyber serveru je nejlepsi Realm Pop

Realm Pop
    https://realmpop.com/
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    z Humorů, končim spam
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    druhý btw, jedu outlaw rogue a ta dmg je fakt demence

1) nahodí se marka a když se pustí Adrenaline Rush + Curse of the Dreadblades + Kostky + 10x Run Through, tak je to fakt moc. Maj ostatní classy taky comba s delším cd při kterym dávaj nesmysly?

2) když procne párkrát za sebou Saber Slash + Pistol Shot, taky lítaj pěkný čísla a combo pointů je plno

moc se mi to líbí

DWAY: :D ne, to o lidech na tsku bylo jen kvůli tomu, abych uvedl kde jsem to vzal, koukali někde na netu, asi něco jako armory? a nezeptal sem se, protože sem se soustředil na questění a nechtěl sem jim do toho skákat
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: na mapě je jednoznačně viditelná ikonka nastavení, ne? Naprosto logicky má ikonku lupy :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: na world mape nahore v levo je ikona nastaveni a tam odskrtnes sfx
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M: to nejde, pokud nemas nekde ulozene ty informace. Nevim jak na ts z nicku Ondra prijdes na to, ze jsem human Death Knight :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jak se vyone zvuk? :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jo btw kámoši na tsku někaj prohlíželi servery, kolik je tam hordy/aliance, kolik je to od jaký classy, vůbec sem nevěděl, že je tohle možný,nevíte kde se to dělá? vim, že můžu googlit, ale snad to tu bude rychlejší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam