• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: jo to delame, ale ne vzdy hrajem spolu a v tu chvili jstem to chtel taky vyuzit a dual box je myslim povolenej ne? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DREWDARK: on raf prave ma, takze tam je to pohoda...

Uprime bych se na nejaky exp flaskty kompletne vyprdnul. Proste expete se zenou spolu přes dungy, za kazdou cenu se drzte u sebe hlavne při odevzdavani questu a ste v pohode. Leti to jako blazen a fakt za 5 - 6 hodin hrani mas 100 s prstem v nose
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    REFLEX: exp flaska se vyplati do tech dungu, protoze mas staly prisnu expu. Ale vzhledem k cene bych ji nasadil az od Cata (80) vejs.
    Nejvic se vyplatila behem invazi. To proste skakaly levely, to jsem fakt nezazil.
    Jeste je taky luxusni bonus pres Recruit a Friend. Ale to se dava tezko dohromady
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DREWDARK: exp flaska se vyplati pred odevzdavanim questu ne?
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    REFLEX: Vyplati se spis koupit token a za goldy pak hairloomy a exp flasky. Pak do tanku a chodis insta dungy. Ale i za questy mas pak hromadu expu. 3 questy na level do 60 pak to trochu stoupne na 5 az 10, ale porad to jde rychle. Hlavne questeni a chozeni dungu, kde uz nemas questy vyjde skoro na stejno
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    REFLEX: Máš heirloomy? S těmi to docela litá.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: zatim mam 11 lvl :DDDDD

ale jo asi budu pres dungeony, akorat potom nebudu mit nic projityho coz asi nevadi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: a proc to neexpis přes dungeony? tam to lita neuveritelne. Za 5 hodin mas lvl 100
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Teda to expeni je strasne pomaly od zacatku.

Mam se zenou friend invite tak jsem otevrel dalsi okno wowka a nechal ji na sebe follow, ale hned kdyz nekam letite nebo podobne tak problem :D (chtelo by to 2 monitory :D)

Chci si vyexpit monka a uz jsem vazne uvazoval o zaplaceni 100lvl boostu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja mam v garrisonu AH, banku, transmog... takze se tam taky vracim :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se teda obcase do garissonu rad navracim a uzivam si nerusene pohody a samoty u jezírka s rybarskym prutem v ruce :-D sem asi trochu sociofob :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: no ja nevim, ja mel v garrisonu pulku serveru jednu dobu :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: to bych ani neřekl. WoD byla zajímavá změna, ale technicky to totálně nezvládli. A hrozně mi tam chyběla ta komunita lidí, člověk seděl skoro furt sám v garrisonu :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    u wodu mesic od launche vsichni taky chcali. (teda po tech trech dnech az fixli garrison)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nezapomente ze jeste neni ani mesic od launche :) dulezity bude nazor tak za rok
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Hraju WoW nepřetržitě od bety a musím říct, že Legion si užívám asi snad nejvíc. Rozhodně mě daleko nejvíc drží zapojeného do děje a zaměstnaného. U všech předchozích datadisků jsem touhle dobou už leveloval třetího alta, protože main neměl do čeho píchnout a tady nějak nevím co dřív.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELEMENT_LEAD: když se podivas do historie, tak i tady probehlo téma top a worst datadisk a názory se i v takhle maly komunite hodne rozchazeji. Me wod bavil, sice sem do neja naskocil do rozjetyho vlaku a byl to muj první datac ve wow, takze nemam srovnani, ale bavil me. Legion me bavi milionkrat vic a pokud někdo nekde oznacil legion jako castecny navrat ke korenum, tak bych si ty koreny rad zahral a mrzi me, ze sem ty stary datace nehral.

Fora jsou obecne plny bullshitu a z 90% najdes jen shitstorm, ale ty pozitiva nikde videt nejsou, protože ty spokojeny proste hrajou a ze jich je zatím haba kuk :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    rekl bych to ve zkratce. Nejvic lidi odeslo, protoze jim trvalo dycky moc dlouho nez dodali novy content. A par novych patchu bylo necontentovych coz taky kazdeho neoslovi.

Ale je treba brat v potaz ze uz to je 5ty datadisk. Takze taky se to proste ohraje.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELEMENT_LEAD: co clovek to nazor :)
    nemyslim si, ze je vhodne tady tu debatu opet otevirat :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hele wowko hraju vicemene poprve a zacal jsem legionem, ale v ramci vzdelavani pri procitani ruznych for pomerne casto narazim na to, ze WoD byl trochu fail a ze tam byla spousta designerskych chyb a veci, ktery donutily spoustu lidi odejit.

vubec nevim o co jde a jestli je to pravda, ale nasel jsem vic takovych vyroku a trochu by me zajimalo, jestli jen nekdo mele sracky a nebo na tom neco je. ja doted myslel, ze wod byl obrovskej uspech a nejvic tragicka expanze byly pandy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: prave z nemaji. Bavil jsem sem s kolegou ktery rikal, ze v takovem pripade mu stacilo spamovat holy novu, a sice to byl heal na hovno ale hps vyletelo jako blazen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam