• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Za predpokladu ze budou kytky, vcera jsem prosel pomalu cely broken isle a bida...
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Ano, to jsem presne chtel udelat ale nejde mi dokoncit quest na MM luk. Chci ho sebrat, postava se sehne a nic. Koukam ze je to problem od launche. Wait time na ticket je 4 dny. FML
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: stačí si udělat jednoho alta s herbalism/mining a máš za hodinu vyděláno na celý týden raidování. A mimochodem se aktuálně velmi slušně prodávají i třeba WoD enchanty, včera jsem za ně dostal přes 60k a mohlo to být 3-4x tolik kdybych měl čas je nadělat
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: a normal byl zatim uplne easy, dali jsme 6/7 za asi 2.5 hodiny a to se z 25 lidi tak 10 vezlo...
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: my consumables zrusili do ty doby, nez bude cena normálni... budem to resit pripadne na fightech, kde bude chybet dps...
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem s zjistil ze pro me raid bude zalezitost tak jednou mesicne. Po stredecnim 5/7N s cenovkou 30k goldu za consumables mi zbylo nejakych 15k. Tohle se mi teda vubec nelibi >.<
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: přes ty premade groups se dá jít i raid, bývá jich tam celkem dost. A občas se složí slušná parta, odprogressoval jsem takhle s altem celou Helffire Citadelu na HC
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    VODNIK: Jasne, takze je to tak jak jsem myslela, diky :) Zkusim si nejakej zajit, do raidu se asi jen tak nepodivam jelikoz guildu poradne nemam a LFR smrdi failem)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: obtížnost se dá nastavit když klikneš pravým tlačítkem na svůj profil. A mythic nemá LFG, buď se složí parta v rámci guildy nebo se dá připojit k nějaké partě v rámci LFG - sekce Premade Groups->Dungeons. Ale to je dost loterie
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Ja budu mit ted uplne noobskej dotaz, ale jak se clovek dostane do mythic dungeonu? Musi se ta obtiznost prepnout az tam z HC na mythic nebo jak? Pres LFG se do mythicu dostat neda?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: gz, my po normalu stihli dnes už jen 1/7HC
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Tak po dnešku podle očekávání 7/7N, 5/7HC
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Mě to nepovídej, já už taky neraiduju, protože to prostě chce v podání naší guildy víc času, než mám k dispozici. A za chvíli nás bude doma o jednoho víc a budu rád, když vůbec WoW zapnu. O organizovaném hraní si můžu nechat jen zdát :o)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LFR ti ale da kolikrat vic zkusenosti nez normal:-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: Ta nekonwcna mogu armada a s dvema bossy byla v pandach na lfr tezsi
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no ja chodil lfr jen v zacatcich od jiste chvile melo smysl chodit pug normal / hc. takze si pamatuju kdyz sem joinnul grupy co mely x stacku buffu a podobne :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: njn, tak to si naše guilda pracujících nemůže dovolit, když se sejdeme v 8 bez těch co nemají odpolední tak jsme rádi. Ale kupodivu nám včera zůstala volná místa, protože RL byl na výbavu poměrně nekompromisní :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: tak začátky na každém koncovém bossovi jsou v LFR peklo - viz třeba imperator v HM
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: U nás zjevně trochu blázní. Normal šli podle logů někdy od rána do poledne, jen aby zajistili pozici a večer se šlo HC. Takže normal vyčistili a HC 2/7. Skoro mi to i chybí, když to tak sleduju :o)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jaká je teď vlastně distribuce základního ilvl itemů mezi obtížnosti v raidu? LFR 835, normal 850, HC 865, myth?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: No impossible zas az tak nebyl. Bylo to prave o tom stesti. Ke konci uz to bylo skoro idealni, lidi meli gear a tak bylo jedno, ze tri lidi ti na vsechno kaslou. Zacatky ale byly peklo, kord kdyz plno nepritomnych (dusi) lidi, ti hned po pullu zaplno legendary ring effect.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: presne, musis mit stesti no. I kdyz je fakt ze sem uvnitr zatim nebyl. Jestli to je opravdu tak lehke... Protoze takovy archi byl temer impossible na LFR co si pamatuju :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam